יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

היו זמנים במכסיקו

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:30 26/04/03    נושא ההודעה: היו זמנים במכסיקו הגב עם ציטוט

לפני איזה חצי שנה שמעתי על כך שסיימו לצלם את סרט ההמשך ל"דספראדו", והוא נקרא "היו זמנים במכסיקו". את הסרט ביים רוברט רודריגז ובו משחקיםף אנטוניו בנדרס, ג'וני דפ, סלמה הייאק וקוונטין טרנטינו. אני צריך עזרה: אולי מישהו יודע פרטים נוספים על הסרט ,כגון: האם הוא הוקרן בארצות הברית, ואם לא אז מתי יוקרן? ושאלת המיליון: האם זה בכלל יצא לארץ? אני מאד מקווה שתמצאו לי תשובה, אם תוכלו, כי אני חולה על סרטים של רוברט רודריגז, ביוחד על כאלה שמשחקים בהם אנטוניו בנדרס וג'וני דפ, אז אם מישהו שמע משהו בבקשה עזרו לי וכתבו לי את התשובות לשאלותי.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 22:58 26/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הסרט הזה אכן נעשה,אבל הוא יצא ב-ארה"ב רק ב-12 בספטמבר... אז יש לך עוד זמן לחכות...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 23:20 26/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הסרט הושלם כבר ב-2001, אבל הוא אמור לצאת בארה"ב רק בספטמבר 2003 (יותר משנתים אחרי שהסרט הושלם!). אם הסרט יצליח, אין מניעה שהוא יגיע גם אלינו.

השם הרשמי של הסרט (נכון לעכשיו) הוא: Once Upon a Time in Mexico
שמות נוספים (שמעידים על היותו סרט המשך) הם: "דספרדו 2" ו"אל מריאצ'י 3" (El Mariachi 3). הסיבה שהוא כאילו שני בסידרה אחת ושלישי באחרת היא, שהסרט הראשון (El Mariachi) היה סרט בספרדית והסרט השני (דספרדו) היה באנגלית, כך שיש הרבה אנשים שלא מודעם לראשון.

אומרים שג'וני דפ מקבל כמעט אותו זמן מסך כמו בנדראס ושהוא די גונב את ההצגה (כסוכן CIA מושחת). הנבל בסרט הזה יגולם ע"י וויליאם דפו וחוץ מהשחקנים שהזכרת ישתתפו בו גם: מיקי רורק, אנריקו אגליסיס (הזמר), צ'יץ מרין, אווה מנדז ודני טרג'ו (שחקן שמופיע בהמון סרטים, בדרך כלל כאחד העוזרים של הנבל [כולל בדספרדו]).

עוד כמה פרטי טריוויה:
הרעיון לסרט השלישי בסידרה היה של קוונטין טרנטינו, חבר טוב של רודריגז (שכנראה לא ישתתף בסרט הזה).
הסרט צולם במצלמות דיגיטליות (כמו מתקפת המשובטים) ונאמר שרודריגז ממש "העביד" אותן קשה ובתנאי אתגריים.
ובגלל, שמשום מה, אתה אוהב לדעת את הדרוג שהסרטים מקבלים מ-MPAA, אספר לך שהסרט הזה קיבל R (עקב אלימות קשה ושפה בוטה).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 23:23 26/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אם כבר מדברים על זה,אהבתי ב-דספרדו את הבדיחה של טרנטינו ב-פאב שם... חיוך וגם כמובן את סטיב בושמי שלא קיבל הרבה זמן מסך... עצוב
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:16 27/04/03    נושא ההודעה: אני דווקא שמעתי שטרנטינו יופיע בסרט הגב עם ציטוט

אני שמעתי שקוונטין טרנטינו יופיע בסרט, אבל איך? ספוילר הוא הרי מת ב"דספראדו" ירו לו כדור בראש!
ואם תשימו לב: צ'יץ' מרין משחק כמעט בכל סרטיו של רודריגז, הוא שיחק ב"אל מריאצ'י", "דספראדו" ,ובשני סרטי הספיי קידס. חוץ מזה גם "ספי קידס 2", צולם במצלמה דיגיטלית ע"י רוברט רודריגז.
ועכשיו, אורן, אולי תזכיר לי מתי דפ שיחק סוכן סי איי איי מושחת? ראיתי כל סרט עם דפ שתורגם לעברית ואני לא מצליח להיזכר!
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:21 27/04/03    נושא ההודעה: עכשיו ירד לי האסימון הגב עם ציטוט

עכשיו הבנתי שב"היו זמנים במכסיקו" דפ משחק סוכן סי אי איי מושחת.
עכשיו כבר לא צריך להסביר לי, דרך אגב אולי מישהו יודע את עלילת הסרט?
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 22:31 27/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה קיצור העלילה מהאתר IMDB :
A drug lord who pretends to overthrow the Mexican government. A corrupt CIA agent (Johnny Depp) who at that time, demands retribution from his worst enemy to carry out the drug lord's uprising against the government.

יש שם גם תקציר יותר ארוך...
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 17:44 29/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורן,

כמו תמיד התיאור שלך לסרט הוא קולע ומושלם.
אני מחכה בקוצר רוח לסרט הזה מכיוון שמאוד נהנתי מ"דספרדו", מה גם שאני מטורף על ווילם דפו ואני כבר משתוקק לראות את המשחק שלו בסרט.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי