| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 18:43 28/04/03 נושא ההודעה: צריך עזרה לגבי אל מריאצ'י |
|
|
אני צריך עזרה (עוד פעם) על הסרט של רודריגז "אל מריאצ'י", ואני מקווה שאני לא נודניק יותר מדי לגבי הסרטים האלה, אבל בכל זאת:
ראיתי רק את "דספראדו", ולא הבנתי כמה דברים:
1. למה לעזאזל בוצ'ו הרג את אהובתו של אל מריאצ'י? הם הרי היו אחים! מה היה הסכסוך ביניהם שהוביל לפשע כזה חמור?!
2. אולי אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את הסרט "אל מריאצ'י"? אני נורא רוצה לראות אותו!
מקווה שתמצאו לי תשובות...  _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=233290 |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 20:52 28/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא יודע איך לענות על השאלה של בלי ספוילרים אז אני מזהיר כבר עכשיו שמי שלא רוצה לדעת יותר מידי על הסרט "אל מריאצ'י" אז שלא יקרא!
בסרט "אל מריאצ'י" בוצ'ו לא הרג את אהובתו. למעשה בוצ'ו לא היה בכלל דמות בסרט הזה.
אהובתו של מריאצ'י נהרגה תוך כדי המלחמה בין הדון לבין הרוצח השכיר בעל כלי הנשק בנרתיק גיטרה אשר כולם חשבו שזה המריאצ'י (וזה לא הוא!).
את הסרט אני אישית ראיתי בערוץ ה-AXN בכבלים לפני יותר משנתיים.
ראיתי גם פעם באיזה חנות דיסק DVD שבו היו שני הסרטים ("אל מריאצ'י" ו"דספראדו"). תחפש אולי אם יהיה לך מזל תמצא.
נערך לאחרונה על-ידי sami balagun בתאריך 22:21 23/06/07, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:49 28/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
באתר ה-DVD הישראלי והמצויין Laser Club שאני אישית מאוד אוהב יש את אל מריאצי ודספרדו ביחד ב-122 ש"ח.
לינק לדף הסרט בדיוק:
http://www.laserclub.co.il/laser_site/preview.asp?zone=2&id=4338
זה אתר פשוט מעולה עם שירות טוב מאוד.אם אתה רוצה סרט ב-DVD כדאי לך תמיד לבדוק פה. בדיוק הזמנתי לפני כמה ימים כאן את כמעט מפורסמים:גרסת הבמאי... |
|
|
|
 |
לונג ג'ון נערת בד שחור ואסלה

בפורום מ: 17/07/02 הודעות: 35
|
פורסם: 18:30 3/05/03 נושא ההודעה: חבל שקנית. |
|
|
את 'כמעט מפורסמים' (סט שני דיסקים בגרסת הבמאי) אפשר לקנות ב-33 ש"ח בחנות של הסינמה סיטי (במסגרת מבצע 3 ב-99. אם קונים רק שני כותרים - כל אחד מהם עולה 40, ואם לא מוצאים שניים וקונים רק אחד - אז 50 ש"ח).
לגבי נושא הפתיל ('אל מריאצ'י') - ראיתי את הסרט, אבל אני ממש לא זוכרת אותו. בכל מקרה (זהירות, ספוילר!) העובדה שהם אחים לא קשורה. במקומות מסוימים, כבוד חשוב יותר מקשר דם כלשהו, ושני אחים יכולים להיות אויבים, או מתחרים, ולא להתחשב בקשר ביניהם. מה לעשות, ביזנס זה ביזנס. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:24 3/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
לא ידעתי שבסינמה סיטי מוכרים סרטים...עוד לא הייתי שם.
זה בה גם עם דיסק שלישי דרך אגב של מוזיקה עם שירים של-Still-water...
אני לא מאמין שזו בדיוק אותה גרסה,אני לא חושב שהיו מוכרים את זה ב-3 ב-99 ש"ח...זו בטח הגרסה השניה שיצאה שגם היא שני דיסקים. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:15 4/05/03 נושא ההודעה: לא רק בסינמה סיטי. |
|
|
סינמה סיטי שייכת ליונייטיד קינג. כחלק מהמתחם יש להם חנויות מרצ'נדייזינג - יש חנות עם צעצועים מסרטים (וגם כמה צעצועים רגילים), וכן חנות לסרטי דיוידי, פוסטרים וכו'. את כל הסרטים שלהם, ויש להם מבחר די גדול, הם מוכרים במבצע של 3 ב-99. זה לא כולל את הסרטים הכי הכי חדשים (למשל, 'דו"ח מיוחד', 'ספיידרמן' וכו', למרות שבשלב כלשהו גם הם יגיעו למבצע).
לא בחנתי מקרוב את הדיסק של 'כמעט מפורסמים', אבל אני די בטוחה שזה לא שלושה דיסקים אלא "רק" שניים.
אגב, מבצעים דומים (3 ב-99) יש גם באופיס דיפו, אבל שם המבחר מצומצם למדי. באופיס דיפו כדאי גם לשים לב אם זו הדפסה ישראלית או לא, כי בישראלית בד"כ מורידים את הספיישל-פיצ'רס ועושים דיסק מכוער במיוחד (אם למשל בגרסת אזור-2 האירופאית של 'ממנטו' אפשר לראות את הסרט באופן כרונולוגי, בהדפסה הישראלית אי אפשר). יוצאים מן הכלל הם סרטים של שפילברג (יש עוד יוצאים מן הכלל, אבל בעיקר הוא), כיוון שהוא מפקח על העבודה עליהם ולכן הם נראים אותו הדבר בדיוק בכל הדפסה, ומכילים את אותם הפיצ'רים.
בסטימצקי מתרכזים עכשיו בסרטים קלאסיים ישנים במחירים סבירים (70 ש"ח, בד"כ), וכן סטים של שלושה סרטים לפי נושאים (למשל, סט סרטים שנעשו לפי ספרים של ג'ון גרישם, סט לפי שחקן וכו'). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 2:32 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אז אני צריך לבקר בקרוב בסינמה סיטי ולעשות קצת קניות אולי.
לגבי ה-DVD של ממנטו- ראיתי אותו גם עם התרגום וגם בלי תרגום:באף אחד מהם אי אפשר לראות את הסרט לפי הסדר. אבל הם שונים בזה שלאחד מהם יש ראיון עם כריסטופר נולן ובשני יש משהו על הקעקועים בסרט... וכמובן יש את ה-Limited Edition, שבה יש שתי דיסקים אבל אותה עוד לא ראיתי. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:55 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| 'ממנטו' - בדיוידי של אזור 1 יש את גלריית הקעקועים *וגם* את הראיון עם הבמאי (זו הגרסה שלי יש בבית. עכשיו כשאני חושבת על זה - אף אחד מהדיוידיאים שלי אינו מתורגם). לגבי אזורים אחרים - זה פשוט תלוי מי המפיץ וכמה הוא מוכן להשקיע בדיוידי. יש כאלה שמוחקים את כל הספיישל פיצ'רס, יש כאלה שמוסיפים רק מעט מהם. באחת הגרסאות של הדיוידי (אזור-2 האירופאי, כאמור. מן הסתם אפשר למצוא את זה בבלאקסטאר או באמזון הבריטי) יש גם אפשרות, כחלק מהספיישל פיצ'רס, לראות את הסרט בסדר כרונולוגי (וזה הדיוידי שיש לידיד שלי, ועל כן אני בטוחה שקיים משהו כזה בשוק). |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:12 4/05/03 נושא ההודעה: חבל |
|
|
חבל, ה DVD שלי התקלקל.
עכשיו אני קונה רק קלטות וידיאו!
תגידי, בסינמה סיטי יש קלטות למכירה? פתאום בא לי לראות שוב את שר הטבעות: אחוות הטבעת, אבל היה לי את זה על DVD ועכשיו אני לא יכול לראות את זה. אולי גם בסינמה סיטי יש מבצע על קלטות? אם כן, אז אולי גם על חדשות... (כן בטח אחוות הטבעת, זה מזה לא חדש, משנת 2001)
ובכלל איפה זה סינמה סיטי, אני לא ממש מבין, ואולי יש להם אתר באינטרנט? _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=233290 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:40 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לי יש את ממנטו באיזור-2 שיש שם רק את הראיון עם כריסטופר נולן. אולי אפשר לראות את הסרט בסדר הנכון ב-Limited Edition כי את כל השאר בדקתי ואין שם אפשרות כזאת. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:33 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
'שר הטבעות' נחשב סרט חדש (כאילו, Duh!).
בסינמה סיטי יש גם קלטות וידאו. המבצע לגביהן הוא שונה (ומבצע דומה כזה יש גם באופיס דיפו). אישית, הייתי ממליצה לך לתקן את הדיוידי או לקנות מכשיר חדש, כי קלטות וידאו נשחקות מהר יותר ותקליטי דיוידי תופסים פחות מקום, וגם איכותיים יותר מבחינת ה-כ-ל.
סינמה סיטי נמצאים (מבחינת הגדרות רשמיות) ברמת השרון. הקומפלקס נמצא בסמוך לצומת גלילות, ולא, עוד אין להם אתר אינטרנט.
לוויליאם - אז לך יש את אזור 2 הישראלי (אני יודעת. יש לי אחד כזה בעטיפה, שיימסר פעם למישהו, ואם את שלך קנית בלייזר קלאב, אז אתה לא תרצה לדעת כמה שלי עלה כדי לא להתבאס). וכמו שאמרתי כבר פעמיים - יש עוד גרסה לאזור 2, שהודפסה לא בארץ אלא בבריטניה. בגרסה ההיא יש אפשרות להגיע לפיצ'ר חבוי, שבו רואים את הסרט בסדר כרונולוגי. לפרטים: http://www.dvdcompare.net/comparisons/film_results_page.php?fid=999
* צריך לרדת בעמוד עד לתת הכותרת United Kingdom שמעידה על סיקור הגרסה הבריטית.
זה מה זה פשוט. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:41 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה ה- Easter Egg הכי טוב שראיתי בינתיים.לראות את זה בסדר הכרונולוגי. חבל שאין את זה במה שיש לי...אני מאוד רוצה לקנות את ה-Limited Edition, מישהו אולי מעוניין לקנות את ממנטו? (שווה לנסות... )
לונג ג'ון-את ממנטו דווקה לא הזמנתי בלייזר קלאב אלה ב-גלובוס יונייטד בטלפון. |
|
|
|
 |
|