| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 9:52 12/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
דני בוייל, הבימאי של "טרינספוטינג" ושל "חיים לא רגילים", מגיש לנו דרמת מד"ב: 28 DAYS LATER. עלילת הסרט מספרת על נשק ביולוגי המשוחרר בשגגה, וגורם להשמדת רובה של האנושות. 28 ימים לאחר מכן, אדם ששרד מסתובב בלונדון הריקה. האם יש עוד שורדים שלא נדבקו בווירוס? האם הוירוס הקטלני עדיין מסוכן?
בשלב זה באתר יש רק טיזרים לסרט. האתר:
http://www.28dayslaterthemovie.com
הטיזר טריילר:
גירסה גדולה 3M
גירסה קטנה 1M
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-07-12 10:56 ] |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 15:36 13/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
נראה לי סרט מאד מסקרן.
אמנם לא אהבתי את טריין ספוטינג, אבל כאן הנושא כל כך שונה, אז:
who knows
|
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 20:00 13/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
נראה לי שלאחרונה יש פריחה של סרטי מד"ב לעומת העשורים הקודם. אין לי ממש נתונים אבל אם נחשוב על הסרטים של השנים האחרונות נראה שהיה לנו את: 12 קופים, שמספר על עולם עתידני נגוע מגיפה ואדם שנשלח למצוא את הוירוס שגרם לה, A.I שמספר על ילד-רובוט שיכול להרגיש רגשות, המטריקס שמספר על עולם שנשלט על ידי... האלמנט החמישי, פיינל פנטסי,מלחמת הכוכבים (פרק 1 ופרק 2), ספיידרמן, המופע של טרומן (מדע בדיוני חברתי), "גברים בשחור" (1 ובקרוב 2) עיר אפלה, גאטאקה, תא קטלני, "קיוב",אקזיסטנז, "ונילה סקיי", ומימיק גם.
"דו"ח מיוחד", עומד להגיע אלינו ב- 15 לאוגוסט.
סרטים שנמצאים כרגע בהליכים שונים של הפקה: סולאריס, שמבוסס על ספר של ארתור סי קלארק. "המשחק של אנדר" שמתרחש בעולם עתידני ומערב מלחמה בגזעים זרים.
אז יש משהו במה שאני אומרת, או שגם לפני כן (נניח שנות השמונים) היו הרבה סרטי מד"ב? אולי המגמה הזאת קשורה להתפתחויות טכנלוגיות ושימוש רב יותר במחשבים לצורך יצירת אפקטים שונים.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-07-13 21:02 ] |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 0:09 14/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא מבין איך זה שאף אחד עוד לא עשה סרט מ-"תשעה נסיכים לאמבר" (לפחות לא לפי מיטב ידיעתי). נראה לי קלאסי.
אולי אני אעשה פעם...  |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|
 |