יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

האחיות מגדלנה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
oferlvi
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 3/05/03

הודעהפורסם: 10:45 3/05/03    נושא ההודעה: האחיות מגדלנה הגב עם ציטוט

יש סרטים טובים וטובים יותר,
יש כאלה שתופסים אותך בבטן בזמן הסרט,
ויש כאלה שמלוים אותך גם לאחר הדלקת האורות.
האחיות מגדלנה תופס אותך בבטן - וחזק ומלווה אותך לאורך זמן.
באירלנד הקתולית נערות העוברות על חוקי המוסר הנוקשים ואפילו לא באשמתן, כמו כאלה שנאנסו, מועברות למנזר בו הן עושות את זמנן בעבודות קשות ותפילה.
המשמעת נוקשה והעונשים - פיזיים ונפשיים, קשים וכוללים הצלפות גזיזת שיער ורעיונות חולניים נוספים.
כמובן שהנערות - נשים, שוהות במקום סגור ואינן מורשות לצאת ואפילו לשוחח עם מישהו מבחוץ.
המוטיבציה של המקום היא כמובן הכסף שהרי הוא מספק שירותי כביסה תמורת תשלום כאשר הנמצאות במקום זוכות לתנאים מחפירים והכסף נועד לטובת הנזירות החיות בנעימים.
הסרט מביא באומץ לב את הנושא המחריד הזה של ענישה ועבדות ללא משפט וללא הקצבת העונש חלק גדול מהנערות ימותו במנזר.
כל האמור לעיל אינו מתקיים רק בתקופות חשוכות של ההיסטוריה עפ"י הנכתב בסיום המוסד האחרון מסוג זה נסגר ב- 1996 - סוף המאה העשרים במעב אירופה.
לסיכום מומלץ ביותר - סרט קשה אבל מעניין, עשוי טוב וחשוב לצפיה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 11:14 3/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

רק דברים טובים אני שומע על הסרט הזה. נראה לי שזה מסוג הסרטים שרוב האנשים לא נמשכים אליהם, אבל ברגע שראו אותם, הם מכירים בחשיבות הגדולה שלהם ובצורך שכל האנושות תדע את הסיפור. כמעט היתה לנו ביקורת על הסרט באתר, אך הכותבת התקשתה לכתוב אותה. זה קורה לפעמים, כשיש משהו שאתה יודע שמגיע לו יותר...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:08 3/05/03    נושא ההודעה: גם אני הגב עם ציטוט

גם אני חושב שזה סרט יפה. בהתחלה כשהלכתי קיוויתי שהסרט יהיה קשה ועצוב- וזה מה שקיבלתי, ואני אוהב סרטים קשים ועצובים. הם הכי משפיעים עליך. עוד סרטים קשים\עצובים שאהבתי: רשימת שינדלר, הפסנתרן וכמובן האהוב עלי מכל- המספריים של אדוארד, שזה היה אחד הסרטים העצובים והמרגשים ביותר. בוכה עצוב
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי