יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

lensman-הטרילוגיה, איפה היא, לכל הרוחות?

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
the seeker
אורח

הודעהפורסם: 0:24 16/05/03    נושא ההודעה: lensman-הטרילוגיה, איפה היא, לכל הרוחות? הגב עם ציטוט

אהלן לכולם,
יש לי חבר שמחפש את הסרטים האלו כבר 8 שנים וללא הצלחה. עשינו חיפוש בגוגל-שמוגל וכל השאר-מצאנו הכל חוץ מאיך להשיג אותו או לקנות אותו.

אני יודע שזה סרט בכלל לא משהו וכל זה אבל הסרט הזה שייך למייסדי הדור החדש של המד"ב ובינהם-מלחמת הכוכבים. מי שאי פעם צפה בעדשאי לא יכל שלא להבחין בדמיון(והוא נכתב לפני, הספר לפחות).

מצאנו את האתר הזה בפוקס, ואפילו הצלחתי למצוא קטעים מהסרט באינטרנט(ה2.30 דקות הראשונות עצוב ).

טוב, אז כל מי שחושב שאולי הוא ראה במקרה אז הוא יודע מה לעשות.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:54 16/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ככל שידוע לי הסרטים האלה לא יצאו מעולם ל-DVD ואפשר להשיג אותם אולי רק בוידאו. תנסה ב-אמזון בוידאו.או אולי תשאל ספריות וידאו אם הם יכולים להשיג...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
the seeker
אורח

הודעהפורסם: 14:40 16/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

נכון, באמת עשיתי חיפוש מעמיק בסיפריות ווידאו ומצאתי שני סרטים שלהם:כוח העדשה(1984\1990) וסוד העדשה[2000] שנמצא רק מתורגם באנגלית בדיבוב של שפה שנקראת CANTONESE?.

אתם יודעים אולי מה השם של הסרט השלישי? אם הוא יצא בכלל...לפי מה שהבנתי תוך כדי קריאה וחיפוש זה שיצאו רק שני סרטים והחלק השלישי התפרס לסידרת טלוויזיה יפנית?
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי