| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 11:23 1/06/03 נושא ההודעה: הזוכים בפרסי ה - MTV לקולנוע |
|
|
אתר Ynet מדווח:
"שר הטבעות: שני הצריחים" זכה בפרס הסרט הטוב ביותר לשנת 2002 במסגרת טקס חלוקת פרסי MTV לקולנוע שהתקיים בשבת בלוס אנג'לס. הסרט "ספיידרמן" זכה בשתי קטגוריות: השחקנית הטובה – קירסטן דאנסט, והנשיקה הטובה – פרס שהוענק לה ולכוכב הסרט טובי מגווייר. הראפר אמינם הוכרז כשחקן הטוב ביותר עבור הופעתו בסרט "8 מייל". אמינם זכה גם בפרס תגלית השנה, ואילו הפרס הנשי המקביל הוענק לשחקנית ג'ניפר גארנר עבור תפקידה ב"דרדוויל". קטגוריה חדשה נוספת שהוצגה בטקס היא התגלית הבין-יבשתית. הפרס הוענק לשחקן קולין פארל האירי על תפקידו בסרט "תא הטלפון" שעלה בישראל בסוף השבוע.
הידיעה במלואה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2641900,00.html |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 21:30 1/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
סוף סוף מישהו עם טעם טוב !
(אבל מה זו הנשיקה הטובה ביותר ? יש קטגוריה כזאת ?) |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:51 1/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
לפרסי הקולנוע של MTV יש הרבה קטגוריות שונות ומשונות כמו הנשיקה הטובה והקרב הטוב ביותר, והרשע הטוב ביותר ועוד... כצופה קבוע של הטקס אני כבר מחכה שישדרו אותו ב-MTV אירופה. אני מקווה שזה יהיה בשבוע שבועיים הקרובים.
אני מאוד אוהב את הקטגוריות שהטקס של MTV המציא עם השנים. כך למשל נוצר שלפני כמה שנים אחד המועמדים בתור הקרב הטוב ביותר היה אדוארד נורטון נגד עצמו ב-Fight Club... והיה גם פעם בן סטילר נגד הכלב ב-משתגעים על מרי...גם יש להם פרודיות באמצע הטקס על סרטים שזה מאוד מצחיק.שנה שעברה הם עשו על שר הטבעות,החדר, וספיידרמן והקטעים היו מאוד מצחיקים  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:00 2/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
תעדכן אותנו כשזה ישודר באירופה, טוב ?
גם לנו מגיע... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:54 3/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| שאני ידע בדיוק מתי ישודר ב-MTV פה אני יגיד. ראיתי שמשדרים ביום ראשון נראה לי את טקס פרסי הקולנוע,אבל לפי התקציר בדיגיטלי היה כתוב שזה הטקס של 2002 ... אני מקווה שהם התבלבלו וזה יהיה של 2003 אבל אם אני ידע משהו אני יגיד. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:53 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לפי פרסום שראיתי הטקס של 2003 ישודר כאן ב-MTV בשבת הבאה ה-14 ביוני. למי שרוצה ביום ראשון הזה הם מראים את הטקס של שנה שעברה... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:27 5/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| תודה, בנאדם. אני מקווה שזה לא יוצא בדיוק בשעה של "מהיום למחר" עם עמנואל הלפרין, כי אז תהיה לי בחירה קשה. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:19 9/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| William Wallace כתב/ה: | | שאני ידע בדיוק מתי ישודר ב-MTV פה אני יגיד. ראיתי שמשדרים ביום ראשון נראה לי את טקס פרסי הקולנוע,אבל לפי התקציר בדיגיטלי היה כתוב שזה הטקס של 2002 ... אני מקווה שהם התבלבלו וזה יהיה של 2003 אבל אם אני ידע משהו אני יגיד. |
יום שלם אחי (המובטל) ישב וסרק את הטלוויזיה כדי למצוא את הטקס ב-MTV, ולא מצא.
מה יהיה, וויליאם? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:13 10/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
התשובה שלך עכשיו: (מי אני שיאכזב אותך...)
הטקס ישודר ב-MTV בשבת הקרובה ה-14 ביוני בשעה 15:00.
וגם ביום ראשון ה-15 ביוני בשעות- 13:00 ו-22:00
צפיה מהנה! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:56 15/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
הטקס היה פשוט ענק! מאוד מצחיק! במיוחד אהבתי את הקטע שהם עשו מחווה לדמויות הוירטואליות כמו ג'וני 5 מ-תקלה מופלאה,גיזמו מגרמלינס ובסוף שמו את מריה קארי...זה היה גדול
בקשר לזוכים-הכי שמחתי על הזכיה של הילדה דווי צ'ייס על תפקידה בתור סמרה מורגן מורגן ב-The Ring,בקטגורית ה-Best Villain...היא כל כך חמודה במציאות ואהבתי גם שהיא אמרה בסוף בלחש-Everyone will suffer... זה היה גדול ואני רק יציין שכמו באוסקר גם פה Minority Report קיבל מועמדות אחת בלבד- לסצינת האקשן הטובה ביותר. וכמו באוסקר זה הפסיד. למי? לשר הטבעות שני הצריחים...נכון,ממש כמו האוסקר... אבל היה טקס מעולה. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 10:07 16/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני הקלטתי, תודות לך, וואלאס.
אני אצפה בימים הקרובים. can't wait ! |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 10:49 16/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| איזה צחוקים! נקרעתי. גם על הירידה על רילודד וגם הקטע בהתחלה עם הקומיקס! איך שהם התחילו עם השיזל וויזל. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:33 16/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
כן,קטעי הקישור היו טובים מאוד וגם הקטע הראשון על מטריקס Reloaded היה מאוד מצחיק
כדאי לך לראות את זה מאלדר-במיוחד אם ראית את The Ring כדאי לך לראות שם את הילדה דיווי צ'ייס שהיא ממש נראית שונה במציאות.עשו עליה עבודה טובה בסרט...והמשפט שהיא אמרה שקיבלה את הפרס גם היה מאוד נחמד.  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:09 17/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי! ראיתי!
היה ענק.
אהבתי לראות את כל השחקנים והשחקניות השווים שמגישים את הפרסים.
אני גם מת על שון וויליאם סקוט שהיה מצויין כהרגלו, וקצת פחות מת על ג'סטין טימברלייק שהנחה ביחד איתו, אבל הפעם היה בסדר גמור.
אהבתי את המוטיב החוזר של עיצוב הטקס כסרט קומיקס. השקיעו שם המון, כמחווה לכל סרטי הקומיקס, מן הסתם.
מישהו הבין מה קירסטין דאנסט אמרה בסוף שכולם צחקו?
הילדה מהצלצול לא הפסיקה לצחוק! היא בקושי הצליחה להוציא מהפה את המשפט המפחיד בסוף... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:18 18/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא זוכר מה זה היה.אם היה לי את זה מוקלט עדיין הייתי בודק. והיא אמרה שטובי מגוויר נמצא עכשיו בצילומים לספיידרמן 2. ולמה גברת דאנסט לא באה לצילומים גם אני שואל?... כנראה שהתפקיד שלה יותר קטן אני משאר... או שסתם היא קיבלה חופש ללכת לטקס  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:41 18/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נראה לך שהוא לא יכול היה לבוא בגלל הצילומים ? מה, זה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע? סתם היא רצתה לדחוף פרסומת לסרט החדש. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:43 18/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| זה לא היה ממש פרסומת לסרט אם ראית מה עשו וויל סמית ומרטין לורנס ו-פול ווקר וטייריס... |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
|
|
|
 |
|