יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

האים תלכו למטריקס 3?

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
shayfiler
אורח

הודעהפורסם: 9:31 20/06/03    נושא ההודעה: האים תלכו למטריקס 3? הגב עם ציטוט

אישית, לא אהבתי את מטריקס רי-לודד, כי חוץ מלדבר מהר מילים גבוהות הם לא עשו יותר מידי שם ..לא שאני לא מכיר באיכות של סצינות הקרב, אבל כככל, הסרט לא מספק ת'סחורה לעניות דעתי (ואני בטוח שאני מסתבך עכשיו עם קהל עדת המטריקס והם רבים, אבל עדיין)
אז..
תלכו או לא תלכו?
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 9:41 20/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא התאכזבתי ממטריקס רילוודד, בגלל שידעתי מראש שהסרט פשוט לא טוב. (קראתי באינטרנט תגובות של אמריקאים לסרט). למזלי - לא חוויתי אכזבה במהלך הסרט אלא התאכזבתי בהדרגה מהשמועות שהוא לא טוב לפני הצפייה בו. מזל שכך כי קשה לי לדמיין את התחושות שלי אם לא הייתי יודעת שהסרט הוא לא טוב לפני ההליכה אליו. הייתי מתאכזבת קשות כי מאד אהבתי את המטריקס הראשון. הסרט השני היה בעיני נסיון מאולץ לשמר את התחושה המיוחדת של הראשון ובעיקר את האפקטים (שכבר נראו לי מיושנים בשני) ואת הפן הפילוסופי שהיה מאד לא טבעי וזורם (כפי שיעל כתבה בביקורת שלה):
http://www.movies.israel.net/matrix2/matrix2.html
אני אלך לראות את מטריקס האחרון בתקווה שאיכשהו הוא יהיה יותר טוב מהשני, אבל לא נראה לי. צריך פשוט להפריד בין המטריקס הראשון להמשכים שלו.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:43 22/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן, קרן צודקת, נשארה לי קצת תקווה בלב. השני היה סרט בינוני שבמקום פילוסופיה הציג לנו מדע בדיוני סוג ב'.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Electrified
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 30/06/03

הודעהפורסם: 1:09 30/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שלום, אני חבר חדש באתר.

בקשר למטריקס רילודד, אני לא מבין למה אנשים התאכזבו ממנו כ"כ.
אהבתי מאוד את הסרט הראשון בסדרה (וצפיתי בו כמספר הכוכבים בשמיים), ומאוד חיכיתי לראות את הסרט השני בסדרה.
מאוד הופתעתי לקרוא ביקורות שליליות ומאוד לא סימפטיות כלפי הסרט הזה באתרים שונים, לפני שהלכתי לצפות בו בעצמי. למרות הביקורות, החלטתי שכדאי לפחות לנסות להבין מה מקור הכישלון בסרט, והלכתי לקולנוע.
הסרט לא היה גרוע משום בחינה. הוא לא היה מושלם, אבל הוא בהחלט היה טוב וראוי להיות ההמשך למטריקס. הסרט היה בדיוק מה שהוא התיימר להיות: סרט פעולה/מד"ב טוב.
הרעיונות שבו לא ביישו את ז'אנר המד"ב בכלל (אפילו בהשוואה למד"ב ברמה של "חולית" של פרנק הרברט או "המוסד" של אייזק אסימוב), למרות שלא היו מקוריים לחלוטין.
הסרט וודאי שלא בייש גם את ז'אנר הפעולה עם כל האפקטים המיוחדים והקרבות המרשימים שהופיעו בו.

הסרט הזה הוא אחד מהטובים מסוגו (פעולה/מד"ב) והיה טוב יותר מהסרט הראשון בסדרה, לדעתי. אני בהחלט אלך לצפות בחלק השלישי בטרילוגיה כאשר יצא לאקרנים.
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 15:41 30/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שדה-חשמל (ElectricField...), ברוך בואך לפורום.

כבר פתחת עם הודעה לעניין. אני מצטרף אליך.

יש קצת בעיה עם המדיה בימינו. כשיש קונספציה מסוימת, היא מתפשטת בשדה קוצים, לא תמיד על בסיס עובדתי או מוצדק.

הסדרה 24 למשל. אמנם, סדרה טובה, ואני צופה אדוק שלה, אבל מכאן ועד להכתיר אותה כסדרה הטובה ביותר היום בטלוויזיה? מי שמפספס שילך להטביע את עצמו בשירותים? הבה נרגיע.

וזה נכון גם לשלילה. מרגע שהתחילו לקטול את מטריקס רילודד, כדור השלג התגלגל למימדים מדהימים. מה קרה, אוהבי אלמודובר ? אין מספיק שניות שעוברות בין מילה אחת לשניה במהלך הסרט? לא מדברים שם באיראנית ?

אתם מכירים את זה: אתם פוגשים אנשים שעוד לא ראו בכלל את הסרט, אבל הם יודעים להגיד: "מטריקס רילודד? אה, שמעתי שהוא לא משהו..."
עם יד על הלב - כמה מכם שמעו את המשפט הזה? (אולי אני אפתח סקר בעניין).

אז כמו ש-ElectricField טען, הסרט בהחלט מושקע וכיף לצפיה, עם כמה מגרעות קטנות.

אבל אני לא דואג. ההוכחה הטובה ביותר היא הכסף שהסרט הכניס, ויותר מכך, הכסף שהסרט הבא יכניס.

ימים יגידו, בתקווה שלשונות רעות לא יעיבו על עשרות דקות ההנאה שהסרט הרעיף עלינו באהבה.

ואיך אמרו בתיקים באפילה - טראסט נו וואן. תאמינו רק לעצמכם.
Trust No One...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:35 30/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אולי האקשן הסתיר את זה שבמטריקס רילודד אין עלילה בכלל ואני כבר מעדיף את העלילה של המלאכיות של צ'ארלי על מטריקס רילודד. אבל האקשן מעולה והוא מכפר על העלילה.
PSben
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 11/02/03

הודעהפורסם: 21:41 30/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה לא שאין עלילה, היא פשוט סתמית לחלוטין.
הדמויות בסרט נורא משעממות, חלקן לדעתי מיותרות (הסצנה עם האישה שמבקשת מניו לנשק אותה) השמות לדמויות נורא עצבנו אותי לקראת הסוף (יוצר המפתחות, הארכיטקט, די כבר..). לא אהבתי את הנאום המיותר של מורפיוס, הריקוד המעצבן של הכושים. הדמות של הסוכן סמית' היתה חסרת תחלית (בטח בסרט השלישי נבין את התכלית שלה).
אני יכול להמשיך ככה לילה שלם..

לגבי הנושא של הדיון:
אני הולך לראות את השלישי בסדרה, כי חלק גדול מההנאה של לראות סרט בקולנוע היא האפקטים. והשלישי בטח יהיה עתיר באפקטים..

PSben
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
6969
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 19/12/02

הודעהפורסם: 12:28 8/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני ראיתי את מטריקס 2 ויש לי את אותה התלבטות עם מלחמת הכוכבים 1, 2
כשיצא מטריקס (99) עם תקציב נורמלי ועלילה מעולה. אמרתי שאני חייב לראות את 2 ובתיכנון אני גם מקווה לראות את 3. כנ"ל לגבי מלחמת הכוכבים שמה הבעייה קצת אחרת הרי בשנות ה70 - 80 כשהטכנולגיה לא הייתה משהו עיקר הסרט התבסס על הסיפור.
אבל ב99 ו02 ראיתי יותר תקציב וללא עלילה מוצדקת. כך שגם לגבי 3 אין לו מושג אם אלך. נשאר לי רק את שובו של המלך שבו אני בטוח אלך
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:32 10/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

האמת היא שלי אין הרבה ספקות: אם אהיה בקרבת בית קולנוע אלך גם אלך לסרט השלישי. אני אומרת זאת למרות שממש לא התלהבתי מהמטריקס רילודד, כפי שאתם יכולים לקרוא בביקורת. אני רוצה לראות את הסרט כי אני בכל זאת סקרנית לראות איך הסיפור יסגר, ובנוסף אני מאמינה שאחרי שהתאכזבתי מהמטריקס השני, הנמכת הציפיות תעבוד כך שאוכל להנות יותר מהשלישי. ציפיות הן מהשטן. לפעמים.

אני חושבת שהמטריקס רילואדד, בניגוד למה שחלק מהמגיבים כתבו כאן, הינו בעל עלילה ואפילו עלילה יחסית מורכבת, ואני לא מאה אחוז יודעת למה לא נהניתי בו. התחושה שלי היתה שהסרט כבד, ולא רענן כראשון, ואפקטים לא עושים לי את זה עד כדי כך. (לדעתי אפקטים אמורים לשרת את הסרט, לא להיות הסיבה לראות את הסרט...)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
נאור
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03

הודעהפורסם: 1:11 10/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הפעולה בסרט מעולה
הסרט הראשון היה מרהיב מכיוון שלא היינו רגילים לסוגים כאלו של פעלולים
אבל מכיוון שראינו את הסרט הראשון אלףפעם...
אין הרבה מה לצפות מהסרט השני והלאה...
לפי דעתי הפעולה מעולה הביקורות קוטלות מכיוון שבסרט הראשון הורגלנו לסוגים מהסוג הזה של פעלולים...
מטריקס הראשון הוא בהחלט סרט עם פעולה יוצאת דופן ומעניין ביותר!
אבל המטריקס הראשון מתמקד גם באיך הוא הופך להיות אחד משלהם...
כמובן שהסרט השני הוא סרט המשך וכידוע לסרטי המשך יש נטייה להיות פחות טובים מן המקור...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי