יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

רקוויאם לחלום- פעם שנייה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
panter
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03

הודעהפורסם: 17:29 21/06/03    נושא ההודעה: רקוויאם לחלום- פעם שנייה הגב עם ציטוט

הפעם הרשונה שראיתי את רקוויאם לחלום הייתה לפני כחודש-במחשב-בלילה ובשקט-וגירסה גרועה של דיוקס, ולא נהניתי .אתמול בשעה 3 בלילה כשאני במצב רוח ממש לא טוב פתחתי טלויזיה וגיליתי שרקוויאם לחלום משודר ,החלטתי לצפות.

אפשר להגיד שראיתי את הסרט כמו פעם ראשונה כי בפעם הקודמת לא ראיתי אותו עד הסוף,...עד עכשיו אני לא יודע למה(ול א,אני לא מכור או נגמל מסמים)
להגיד שנהנתי מהסרט אי אפשר בגלל שלאחר הצפייה+מצב רוח חרא.... החלון של הקומה ה-6 מעולם לא נראה מזמין יותר..... והלכתי לישון עם הרגשה זוועתית שהמוזיקה המטמטמת מהסרט דופקת לי בראש ותמונות מהסרט קופצות לי מול העיניים בלי שום סדר או היגיון או קשר לכלום. למרות שאני לא חושב שקלטתי את המסר של הסרט עד הסוף הוא העביר לי את ההרגשה שזה חרא של עולם. באסה אהה..?
עכשיו שקמתי ההרגשה הרעה חלפה ואני יכול להסתכל על העינין בצורה רגועה ומחושבת...

הסרט שואב את הצופה לתוכו וגורם לו להרגיש את הדמויות, כאשר ההתמכרות של האמא היא המורגשת ביותר.

היה דבר אחד לא ברור בסרט שקצת
הנפילה באה בפתאומיות...יותר מידי מהר לא? בשניה אחת הם מצליחים מלאים בכסף והולך להם-ודקה אחר כך הם בקנטי בטריפ מתים לסמים ורבים? לדעתי המעבר מהיר מידי ולא מראים את ההתדרדות בשלביה הראשונים..
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
sahar 206
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03

הודעהפורסם: 0:54 4/07/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חתלתול...
הנפילה ב"רקוויאם לחלון" זה אחד המסרים של הבמאי...מהירה,מפתיעה וקטלנית....
העלייה איטית והנפילה מהירה,כך הבמי רואה את זה וזאת המטרה שלו,לגרום לנו להבין שהנפילה מהירה מידי,אפילו כצופים היה לנו קשה,אז תאר לך מה יכול להיות בתור ג'אנקים..
סהר
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני MSN Messenger
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי