יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:46 22/07/03 נושא ההודעה: החדשים המומלצים ב DVD |
|
|
הנה כמה סרטים חדשים שיצאו בDVD, ואני חשבתי שהם טובים. מספיק טובים כדי לשבח אותם:
דרדוויל:
עכשיו הסרט הזה מגיע אלינו לDVD, ואני חייב להגיד שהDVD הזה מעולה. דרדוויל הוא בכלל סרט טוב, עם הרבה פעולה, עם משחק מעולה של מייקל קלארק דנקן ושל קולין פארל (מהשאר אתעלם), ובעיקר עם הסאונד הכי טוב ששמעתי בסרט לאחרונה. בDVD יש הרבה הצצות מאחורי הקלעים, טריילרים ואת הראיון של ג'ניפר גארנר. אני ממליץ על הסרט הזה לחובבי הפעולה והקומיקס בלבד.
שחקנים: בן אפלק, קולין פארל, מייקל קלארק דנקן, ג'ניפר גארנר, ג'ון פאברו, ג'ו פנטוליאנו, דייוויד קית' וקווין סמית' בהופעת אורח.
הסרט זמין בכל מקום להשכרה, ונראה לי שבכמה מקומות גם לקנייה, ועוד מעט תצא גרסת הוידיאו של הסרט.
השעות:
סרט דרמה עצוב שמבוסס על הספר מרת דאלוואי. הסרט מספר על חייה של הסופרת המפורסמת וירג'יניה וולף. אולי לא ראיתי את הDVD הזה, אבל בגלל שהסרט הזה כל כך טוב ,אז רק בשביל הסרט עצמו שווה לראות את הDVD הזה, ואני בטוח שיהיו גם כמה תוספות טובות.
שחקנים: ניקול קידמן (שזכתה באוסקר על תפקידה בסרט זה), אד האריס, מריל סטריפ, ג'וליאן מור.
הDVD זמין בכל מקום להשכרה, ובכמה מקומות לקנייה, ונראה לי שגרסת הוידיאו לא תאחר לבוא. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 0:32 24/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
ועוד כמה פרטים חשובים לגבי ה-DVD של דרדוויל:
קודם כל, כרגע יש בארץ רק גירסה מיובאת מאירופה שכוללת אמנם תרגום לעברית, אבל בלי רוב התוספות. כדאי לחכות להוצאה בארץ, או לקנות זון 1 בגירסה הרגילה(מיוחדת, ליתר דיוק), שמכילה את כל התוספות בשני DVD.
התוספות שהוא יכיל יהיו רבות וטובות, ויכללו, בנוסף לטריילרים(הטריילר שלו היה היפה ביותר בשנה החולפת) ומאחורי הקלעים, גם 3 קליפים מהסרט. ביניהם השיר של Evanessence המצויינים שכבר המלצתי עליהם כאן פעם, ובעקבות כך גלגל"צ הקשיבו, אהבו, ודחפו אותם לראש מצעד הפזמונים עם השיר Bring me to life.
רק בשביל זה שווה לקנות את ה-DVD. |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |