| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:29 1/09/03 נושא ההודעה: וולאס ממליץ: הסרט זהות. |
|
|
היום ראיתי את הסרט זהות (Identity) ואהבתי ללא ספק. סרט מתח נחמד מאוד עם TWIST נהדר בסופו...
הסרט מאוד מסקרן לאורך אורכו (שעה וחצי מאוד קלילות שעברו מאוד במתח ובמהירות), והוא עוד סרט שאהבתי מאוד ב-2003 (בנוסף ל-דוני דארקו,הצלצול,תא טלפון והחיים של דיוויד גייל). היו השנה בינתיים סרטי מתח טובים לפי דעתי למרות שדוני דארקו לא יצא פה השנה (אבל ראיתי אותו השנה).
בכל אופן-שווה מאוד לראות את זהות,אני רק יגיד שבתחילת הסרט הייתי צריך ללכת להשתין ואמרתי שאני אלך 5 דקות בתחילת הסרט ובסוף הלכתי רק אחרי שהסרט נגמר...
אז לכו לראות בקולנוע או תקחו ב-DVD . |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 15:46 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני כבר פירסמתי עליו את דעתי[ סרט מצוין עם טוויסט שגורם לך להרהר כבר אחרי שאתה יודע מה התשובה לשאלה שלך], מוביים היטב, וגם מצחיק
התאונת דרכים בהתחלה פשוט הרסה אותי מצחוק! |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:28 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא יודע. בסרט מסוג זה אתה מצפה לטוויסט שבאמת ישאיר אותך פעור פה. כאן היתה קצת החמצה.
הטוויסט בסוף לא היה רחוק מלהיות צפוי, ואפילו ראולי קצת נדוש (רגע, איזה דמות לא ראינו מתה?...)
אמנם הרעיון של פיצול האישיות היה מעניין, אבל זה קצת מוציא את העוקץ מכל הסרט, לא? אם הכל בראש שלו, אז כבר לא ממש אכפת לנו כצופים שאנשים יירצחו.
אבל בסה"כ, אני מסכים עם וואלאס. סרט שווה צפיה, לפחות פעם אחת. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:35 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
:
העניין עם הפיצולי אישיות היה קצת מוזר ברגע שגילו את זה אבל זה נחמד דווקה. מזכיר קצת את פחד ראשוני שזה אחד הסרטים האהובים עלי ביותר...
הסרט באמת לא בשמיים אבל שווה מאוד צפיה!. והוא מהנה לאורכו וזה מה שצריך.
"As I was going up the stairs, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish I wish he'd go away" |
|
|
|
 |
don corlone חבר/ת פורום

בפורום מ: 7/05/03 הודעות: 30 מיקום: נתניה
|
פורסם: 23:40 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אמרו לי שהסרט דומה לסרט החוש השיש קצת זה נכון יום שישי אני הולך לראות אצלו ומה באתר סרט הביאו לו ציון 2 ווליאם האם אני אוהב את הסרט הזה לפי מה שראתיה איזה סרטים שאני אוהב???? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:44 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא פסיכיאטר אבל נראה לי שתאהב את הסרט...
זה סרט מתח עשוי היטב לפי דעתי. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 18:26 6/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
POSSIBLE
אהבתי את ההגדרה של יאיר רווה ("העיר") לטוויסט של הסרט: הוא טוב על הנייר, אך מאכזב על המסך.
ובאמת, הטוויסט מצויו, אבל לא סוחף ומהיר כמו שטוויסט טוב אמור להיות (ע"ע "החוש השישי")... |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 18:26 6/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
ולמי שתהה מי כתב את ההודעה, הרי לכם התשובה  |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:33 7/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני עוד מעט אלך לסרט הזה, כי מרוב שמדברים עליו כל כך הרבה אני אהיה חייב לבדוק סביב מה כל הרעש. או שאולי עדיף לחכות עד שזה יצא ב DVD? מה נראה לכם? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:39 8/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כמו שכתבתי הוא כבר יצא ב-DVD. אבל באיזור 1 בלי תרגום לעברית כמובן... |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:52 8/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני בסוף אקח את זה להשכרה, כי יש הרבה סרטים שווים יותר שיהיו בקולנוע וכאלה שיש בקולנוע, כמו:
הג'וב האיטלקי,
בחורים רעים 2,
והיו זמנים במקסיקו.
לשלושת אלה אני צריך ללכת אז כדאי לחסוך קצת, וגם לא שווה ללכת לזהות אם אני לא ממש בטוח לגבי זה. לעומת זאת הסרטים שרשמתי למעלה נראים לי טובים, ואליהם אני אלך על בטוח. |
|
|
|
 |
|