| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:57 1/09/03 נושא ההודעה: סוף סוף ראיתי את סרט הבלייד הראשון! |
|
|
אחרי כל כך הרבה תלאות שעברתי כדי לראות סוף סוף את סרט הבלייד הראשון, חשבתי שאני כבר לא אראה אותו, אבל בסוף ראיתי את הסרט הראשון ואני חייב להגיד עליו מספר מילים.
את בלייד 2, ראיתי כבר מזמן על וידיאו, ואפילו יותר מפעם אחת. נורא אהבתי את בלייד 2, זה היה סרט מלא באקשן, עם משחק מעולה של ווסלי סנייפס ואפילו עם הומור. זה בקיצור, היה אחד מסרטי הקומיקס הטובים ביותר שראיתי, ומתוך 5 כוכבים הייתי נותן לו 4. גם הבימוי המעולה של גילרמו דל טורו הרשים אותי בבלייד 2.
הבלייד הראשון, לא היה כזה טוב. הראשון, לעומת השני התמקד יותר בבלייד ובעברו, דבר שלקח כשעתיים בסרט הראשון, הוסבר בקצרה בבלייד 2 תוך דקה...
העלילה ממש בנאלית, ואני רק אגיד שמדובר בחצי ערפד- חצי אדם ששמו בלייד שיוצא להלחם בצבאות הערפדים שמטילים אימה על העולם, ובדרך הוא מגלה כמה דברים על עברו המסתורי (שלא היה כל כך מסתורי לדעתי).
השחקנים בסרט הראשון לא היו משהו חוץ מווסלי סנייפס הקשוח וסטיבן דורף שממש שיחק טוב שם.
הקרבות מבוימים היטב גם בבלייד הראשון, אבל בשני הם עוד יותר טובים, אבל כנראה בגלל הטכנולוגיה המשופרת. האפקטים והסאונד בבלייד 1 מעולים יחסית לזמן שהסרט עצמו יצא (1998).
אני חייב להתייחס להגבלת הגיל הנוקשה על סרטי בלייד. הסרטים לא מפחידים בכלל, אז מי שאומר שזה מפחיד פשוט לא יודע שיש סרטים מפחידים יותר מבלייד (סליפי הולו, סיוט ברחוב אלם 1 ועוד כמה). האלימות בסרט אולי די גבוה אבל אני לא מצאתי אותה כזאת מפחידה, ובקיצור אני חושב שאלה הם שני סרטים לכל המשפחה , אבל בכל זאת מומלץ לצפייה מעל גיל 13. אבל ההגבלה בישראל על שני סרטים אלו נורא עיצבנה אותי, הם הגבילו את זה מגיל 16! נו באמת...
בקיצור לבלייד הראשון הייתי נותן 3 כוכבים מתוך 5.
בלייד מבוסס על קומיקס בעל אותו שם, שנורא קשה להשיג אותו. יש לי רק את גיליון מס' 2 וזהו, את השאר אני לא מצליח להשיג (אז אם יש מישהו שיודע איך בבקשה תגידו לי).
ואני כמובן מצפה שתגיבו ותכתבו את דעתכם על שני הסרטים. |
|
|
|
 |
panter חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03 הודעות: 89
|
פורסם: 16:32 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
| בלייד הראשון יותר טוב מהשני.זו לפחות דעתי |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:29 2/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
אז בטח תשמחו לשמוע שיהיה עוד סרט בסדרת בלייד שהשם שלו הוא:
Blade: Trinity. ווסלי סנייפס וכריס כריסטופרסון שוב ישחקו את בלייד ואת הסייד-קיק שלו, והסרט צפוי לצאת באוגוסט 2004. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:30 3/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
מעניין אם גם גילרמו דל טורו יביים אותו, כי הוא עשה עבודה ממש טובה עם בלייד 2.
ואני גם מקווה שהשלישי יהיה הרבה יותר אלים וגם מפחיד, כי מזמן לא ראיתי סרט אימה טוב...
ואני עדיין לא יכול להשיג עוד קומיקס של בלייד! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 2:13 4/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
התשובה היא לא...
את השלישי יביים דיוויד ס.גוייר שהוא לא ממש במאי מוכר ,הוא יותר תסריטאי. הוא כתב את בלייד 2 וגם את 3 ולפי מה שראיתי הוא כותב גם את התסריט לבאטמן 5...
http://us.imdb.com/name/nm0333060/ |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:39 4/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
| הוא גם כתב את הבלייד הראשון, אז מזה אני מסיק שהוא אוהב לכתוב תסריטים מבוססי קומיקס. |
|
|
|
 |
וויל חבר/ת פורום

בפורום מ: 13/11/03 הודעות: 32 מיקום: אשדוד
|
פורסם: 20:47 3/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
בלייד הראשון היה ממש טוב
יותר טוב מהשני _________________ life is a journey, not a destionation |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:03 4/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
| William Wallace כתב/ה: | אז בטח תשמחו לשמוע שיהיה עוד סרט בסדרת בלייד שהשם שלו הוא:
Blade: Trinity. ווסלי סנייפס וכריס כריסטופרסון שוב ישחקו את בלייד ואת הסייד-קיק שלו, והסרט צפוי לצאת באוגוסט 2004. |
תגיד, יוציאו שוב את כריס כריסטופרסון מהמחלקה הגריאטרית בשביל זה? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:07 5/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
כנראה שכן...