יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

חדשות DVD טובות (במיוחד לוואלאס...)

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 0:46 7/09/03    נושא ההודעה: חדשות DVD טובות (במיוחד לוואלאס...) הגב עם ציטוט

הסרט "חומות של תקווה" יוצא במהדורת DVD מחודשת שמכילה 47 דקות של ראיונות עם הצוות והשחקנים. אולי יש עוד תוספות, אבל זה מה שראיתי.

וואלאס, לעיונך.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 0:48 7/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אה, והלינק, לרוכשים הפוטנציאליים: http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000083034

12 פאונד בלבד, שהם כ-90 ש"ח.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 1:33 8/09/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה נראה מאוד מוזר לי כי בשום אתר מוכר אחר כמובן אין זכר ל-DVD החדש של חומות של תקווה. לפי הפירסומים הוא אמור לצאת בסוף 2004 אז אני משער שזה DVD שיצא רק בבריטניה או משהו כזה... כי ב-DVD שאמור לצאת אמרו שתהיה גם רצועת אודיו של הבמאי...
אבל טוב שהגעת לזה,אני מחכה בקוצר רוח ל-DVD החדש שייצא כמו שאמרתי כנראה בסוף שנה הבאה ואני בטוח ייקנה אותו גם. למרות שיש לי כבר DVD של הסרט...
עכשיו אני רואה שהסרט שם הוא באיזור 2 אז בטוח הוא יצא רק בבריטניה כנראה כי ה-DVD החדש שאמור לצאת אמור להיות גם באיזור 1 (ארה"ב).

אבל אני עכשיו אולי יסייר יותר באתר הזה כי אולי יהיה עוד דברים מעניינים שהם רק בבריטניה... אגודל למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי