| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 3:42 9/10/03 נושא ההודעה: ההמלצות של וולאס, 10-11 באוקטובר. |
|
|
שלום לכם. חג סוכות מגיע אלינו ואלה ההמלצות לסוף השבוע הקרוב:
שישי:
סינמה 2, שעה 21:45 – עידן הקרח. סרט אנימציה נחמד מאוד על כמה חיות פרה-היסטוריות שמוצאים תינוק אדם.סרט לכל הגילאים.
סינמה 3, שעה 14:45 – ממנטו.
ערוץ 8, שעות 8+11:40+19:55 – סטודיו למשחק עם ג'וני דפ. שלושה שידורים חוזרים מאתמול כדי שלא תפספסו את התוכנית איתו שהייתה נהדרת ומעניינת.
YES-2, שעה 13:20 – פארק היורה. גם בדיגיטלי וגם ב-יס יש סוכות עם סרטים של שפילברג וזהו אחד הטובים ביותר שלו לפי דעתי. שראיתי אותו פעם ראשונה בקולנוע שהייתי בן 11 הייתי פשוט המום ומוקסם עד כמה שאני זוכר, וגם היום הסרט עדיין נהדר!. על ההמשכים אני לא ממליץ כי הם לא ממש עשו לי מה שהסרט הראשון עשה. עם סם ניל וג'ף גולדבלום (וגם הופעות קטנות של סמואל ל.ג'קסון ו-ווין נייט הלא הוא ניומן בסיינפלד)
YES-4, שעה 0:10 – צוללת U571. סרט מתח נחמד מאוד שכבר המלצתי עליו בעבר. עם הארווי קייטל,מתיו מקונוהי, ג'ון בון ג'ובי ועוד. בבימוי ג'ונתן מוסטאו (שליחות קטלנית 3)
שבת:
ערוץ 4, שעה 21:30 – ארמון של סורגים. בדיוק שבוע שעבר המלצתי על בחזרה למלזיה ואמרתי שארמון של סורגים הוא גם בסגנון וגם מוצלח יותר והנה ערוץ 4 שמע אותי והוא משדר עכשיו את הסרט... עם קלייר דיינס וקייט בקינסייל.
סינמה 3, שעה 20:10 – ההיעלמות. עוד סרט שכבר הומלץ בעבר. עם קיפר סאת'רלנד,ג'ף ברידג'ס וסנדרה בולוק בהופעה קצרה יחסית...
אלה ההמלצות שדלות יחסית לאלה של ראש השנה...אל תחמיצו את הסרטים של שפילברג בכל אורך סוכות בכבלים וב-יס. ויס גם מתחילים לשדר משבוע הבא נראה לי את המיני סדרה המדוברת-Taken שגם היא של שפילברג וגם היא כמובן עוסקת במפגשים של כמה דורות עם חיים לא מכדור הארץ. בעברית המיני סדרה נקראת-מפגשים.
שיהיה לכם חג סוכות שמח ושוב יש לכם שיר קטן לחג: (הפעם לכבוד שפילברג)
המון סרטים של שפילברג מחכים לכם בסוכות,
אי טי, דואל וגם מלתעות.
סרטים שהוא ביים אבל גם כאלה שהפיק,
כמו טוויסטר ו-בחזרה לעתיד המדליק.
הוא ביים המון סרטים מרתקים,
כמו פארק היורה עם הדינוזאורים.
הוא בהחלט במאי שיזכרו אותו לעד,
האהוב עלי שלו הוא-דו"ח מיוחד.
לא אהבתי שעשו המשכים לפארק היורה אבל זה לא אישי,
אמרתי גם שהוא עשה את מפגשים מהסוג השלישי?
לאהוב סרטים של ספילברג זה בדרך כלל מאוד קל,
ולאחרונה הוא ביים את תפוס אותי אם תוכל.
הוא וטום הנקס עובדים ביחד ממש כמו עסק,
ב"תפוס אותי",טוראי ראיין ואחים לנשק.
לסיום שפילברג הוא ממש במאי מוכשר ולכולם זה לא סוד,
בקרוב גם אינדיאנה ג'ונס 4 עם הריסון פורד... |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:16 9/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
כדאי שתשקול קריירה בכתיבת חרוזים!
גם אני לא אהבתי את ההמשכים לפארק היורה, אבל נורא אהבתי את הראשון. עוד מעט אסתכל את סטודיו למשחק עם ג'וני דפ שהקליטו לי, וזאת תהיה התכנית הראשונה שאני אראה על ג'וני דפ! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:19 10/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אם תבוא אלי הצעה אני אשקול אותה בחיוב...
וראיתי היום גם בפעם השניה את התוכנית עם ג'וני דפ. התוכנית איתו היא אחת האהובות עלי ביחד עם אלה שהיו עם: אד נורטון, מייק מאיירס ואיתן הוק. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:34 10/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
סיימתי לראות את התכנית עם ג'וני דפ, והיא באמת הייתה טובה. למדתי ממנה הרבה.
מעניין אם יש גם סטודיו למשחק עם קולין פארל? גם הוא שחקן מעולה (השני האהוב עלי) ולא היה מזיק לי לראות איתו כמה תוכניות. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:12 12/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
התשובה היא לא...
אבל אולי בעתיד. הוא עדיין שחקן "חדש" יחסית אז ייקח זמן אם הוא יהיה שם וגם אני לא חושב שלפי האישיות שלו בראיונות הוא ירצה ללכת לכזאת תוכנית  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:10 12/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| למרות ראיתי את פארק היורה 2 לפני איזה 5 שנים, צפיתי בו עוד פעם ביס 2. בהתחלה חשבתי שפארק היורה 2 לא סרט טוב, אבל אחרי הצפייה השנייה שיניתי את דעתי ולא היית אומר שהוא גרוע יותר מהראשון. אבל פארק היורה 3 באמת סרט גרוע, ואני ניסיתי לראות אותו יותר מפעם אחת. |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 20:41 12/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני דוקא חושב שפארק היורה הראשון הרבה יותר טוב מהשני , כי בסרט הראשון הכל היה יותר מרגש וחדש. בסרטים כאלה זה טעות לעשות המשכים כי קשה מאוד להתעלות בהם על הראשון. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 3:46 13/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה גם מה שאני חושב.
לא היה צריך להמשיך את פארק היורה! כי ההמשכים לא טובים ולא מתקרבים אפילו למקור.
ב-2005 אגב יגיע גם חלק 4 לפארק היורה אז אולי זה יהיה טוב יותר מחלקים 2,3 למרות שזה מתחיל להימאס כבר כל הקטע ובגלל זה זה הורס קצת את הסרט הראשון שאני אוהב. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 18:39 13/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אם ספילברג יביים את החמישי הוא יהיה טוב, אבל אם יהיה במאי אחר כמו בפארק היורה 3, אז העניינים עוד פעם לא ילכו כמו שאני מקווה.
אני היום הזמנתי את הסרט כל הפחדים כולם, ואני חייב להגיד עליו מספר מילים.
הסרט הזה נחמד מאד, די מותח אבל העלילה המסובכת גורמת לו להיות קצת משעמם. עלילה די פשוטה הופכת לסיבוך רציני בסרט הזה. הספר של טום קלנסי שעליו הסרט מבוסס היה טוב בהרבה יותר מהסרט, אבל הסרט עצמו נחמד.
אני הייתי נותן לו 3 כוכבים מתוך 5. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:17 15/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
כל הפחדים כולם שיעמם אותי נורא... לפי דעתי זה הסרט הכי גרוע מהספרים שהפכו לסרטים של קלנסי.
הריסון פורד היה ג'ק ראיין הרבה יותר טוב. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 18:28 15/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני דווקא חושב שזה לא סרט כל כך גרוע ובן אפלק דווקא משחק בו טוב מאד ולא הייתי אומר שהוא גרוע יותר מהאריסון פורד. שניהם משחקים טוב את ראיין. |
|
|
|
 |
|