יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

המלצה על שני סרטים

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
6969
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 19/12/02

הודעהפורסם: 10:44 15/10/03    נושא ההודעה: המלצה על שני סרטים הגב עם ציטוט

דוד שלי הביא מחו"ל שתי סרטים.

1. ברוכים הבאים לקריוול (סרט שלא הופץ בארץ) שהיא שילוב של אושן 11 ורומן בלתי חוקי (מצחיק שאת שנייהם ביים סטיבן סודברג ואת זה הפיק)
הדגש של הסרט הוא הדמיות הכל כך פטיות והמשחק שלהם (סם רקוויל, פטרישה קלריסון, ווילאם ה. מייסי, איזיה וושינגטון).

2. באטמן - פעם הינו לא את הסרט הזה אפילו הלונו את זה למישהו ומאז זה לא חסר אלנו. עכישו כשראיתי נזכרתי למה יש שתי דברים (מתוך הרבה)
שאני אוהב בקולנוע. ג'ק ניקולסון וטים ברטון. ג'ק ניקולסון למרות שזה מבוסס על קומקוס והרעים בד"כ משוחקים בצורה מגוחכות (אפילו שחקנים כמו פאצ'ינו, הופמן, והקמן). ופה ניקולסון משחק בתפקיד של אוסקר מינמלי.
טים ברטון - בתור אחד שראה כל סרטיו למעט אד ווד. הוא וטרי גילאם הם חווית הדמיון האפקטיבית שנותנת לך משבאמת סינמה צריכה לתת.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:26 15/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אכן הבאטמן הראשון היה סרט טוב, אבל לדעתי באטמן חוזר היה הרבה יותר טוב (יותר מתח, יותר דם, יותר אקשן ויותר אלימות).
ואני ממליץ לך בחום על הסרט אד ווד, סרט ממש מעניין והצילום השחור-לבן שלו רק מוסיף לחווייה וסוחף אותך אל השנים שבהם כל הדברים קראו בסרט, חוץ מזה בסרט יש את מיטב השחקנים: מרטין לנדאו, ג'וני דפ וביל מוריי.
6969
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 18:45 15/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אז נכון שבאטמן חוזר הוא חוויה וויזאולית יוצאת דופן, אבל היה חסר לי את ג'ק ניקולסון (חוץ מזה שאני לא בדיוק זוכר מה קרה לקים בסינג'ר בשני)

נ.ב. אולי תחילף את שמך לג'וני דפ

חוץ מזה זה ההודעה ה69 בדיוק כמו השם שלי אגודל למעלה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 2:27 16/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

קים ביסינג'ר לא שיחקה בבאטמן 2. היא הייתה רק בסרט הראשון.

בסרט הראשון באמת הכי אהבתי את ג'ק ניקולסון בתור הג'וקר,זה ממש תפקיד בשבילו. בשתיים אהבתי את מישל פייפר בתור Catwomen ובכלל הקאסט היה מעולה (מייקל קיטון,מישל פייפר,דני דה-ויטו,כריסטופר ווקן).

ומזל טוב על ההודעה ה-69 6969...(למה דווקה השם המוזר הזה ממספרים?)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
6969
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 9:26 16/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

השאלה שלי היא למה קים בסינג'ר לא שיחקה ב2?

ובעיקרון רציתי את השם 1969 כי זה שנה ששינה המון בתרבות האמריקית (כמו וודסטוק וכו').חוץ מזה שאני כותב תסריט שמבוסס על התקופה הזו (ואם תרצה פרטים אוכל לשלוח לך באי מיל)
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 17:36 16/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בסרט השני יש אזכור לדמות שלה- מייקל קיטון אומר שזה פשוט לא הצליח בינהם.
ואני מניח שקים בייסנג'ר לא שיחקה בסרט פשוט בגלל שהדמות שלה לא הייתה רלוונטית לתסריט (או שאולי פשוט לא הציעו לה מספיק כסף?).
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי