יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ההמלצות של וולאס, 24-25 באוקטובר.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:57 23/10/03    נושא ההודעה: ההמלצות של וולאס, 24-25 באוקטובר. הגב עם ציטוט

שבוע שעבר לא הייתי פה בחמישי ולא עשיתי את ההמלצות אבל עכשיו הם שוב כאן ושוב הם לא ממש הרבה...
שישי:
סינמה 1, שעה 14:10 – מישהו לסמוך עליו. סרט חביב עם לורה לייני המצויינת שכבר הומלץ פה בעבר.

YES-2, שעה 0:40 – רואה בקלפים. סרט מתח חביב עם קייט בלאנשט, קיאנו ריבס,ג'ובני רביסי,קייטי הולמס ועוד.

YES-4, שעה 14:50 – בנדיטס. עוד סרט עם קייט בלאנשט אבל הפעם זה סרט מתח קומי שכזה. גם עם ברוס ויליס ובילי בוב ת'ורנטון.

יבגני כנראה היה ממליץ:
ערוץ 10, שעה 21:05 – דוני בראסקו. סרט שלא ראיתי אבל יבגני בטח ממליץ עליו...עם אל פאצ'ינו ו-ג'וני דפ...

שבת:
AXN, שעה 22:00 – מה קרה בגטקה?. פעם שעברה שהסרט הזה שודר לא המלצתי עליו כי לא ראיתי אוות עדיין אבל יעל המליצה עליו ומאז ראיתי אותו ועכשיו גם אני ממליץ עליו. סרט מדע בדיוני נחמד מאוד עם קאסט שכולל את איתן הוק,אומה תורמן וגו'ד לאו.

YES-2, שעה 22:00 – להציל את טוראי ראיין. לאלה מכם שלא ראו עדיין את "גטקה" אז תראו בשעה הזאת את גטקה. את טוראי ראיין אני אוהב פחות אבל הוא עדיין סרט ראוי שגם נראה לי זכה פה לפני כמה זמן בתואר הסצינה הטובה ביותר בקולנוע לאור התגובות הרבות על סצינת הפתיחה שלו... עם טום הנקס,מאט דיימון ורבים אחרים. הבמאי כמובן- סטיבן ספילברג.

יעל כראה היתה ממליצה:
סינמה 1, שעה 14:50 – קלרה הקדושה. סרט שבו היא וקרן כפי שאמרו לי שיחקו בתפקיד אופי קטן שלא קלט את עיני המבקרים אבל לי עדיין לא היה העונג לראות את הופעתן המדהימה כי פיספסתי את זה כנראה אבל אולי אני עוד אראה...

המלצות לספריית הוידאו:
הג'וב האיטלקי. סרט מתח חביב וקליל עם הרבה אקשן. מה שגיליתי מהסרט הכי הרבה זה שאני רוצה מכונית מיני!. עם מאקר וולברג,שרליז ת'רון,אדוארד נורטון,דונלד סאת'רלנד וסת' גרין.

איגבי. השם באנגלית הוא-Igby goes down ,בעברית פשוט קצרו את זה ל-איגבי. סרט נחמד מאוד על נער לא ממש רגיל עם משפחה לא ממש רגילה ועם קאסט ממש מרשים שכולל את קירון קאלקין בתפקיד איגבי,סוזן סרנדון (האמא),ג'ף גולדבלום (הסנדק של איגבי), ראיין פיליפה (האח הגדול),קלייר דיינס,אמנדה פיט ועוד...

אלה ההמלצות לסוף שבוע זה, ביי בינתיים And see you later . אגודל למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:08 24/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אין המלצה על רשימת שינדלר?! איך יכולת וואלאס?! זה סרט מעולה.
אבל לפחות המלצת על דוני בראסקו ,סרט מאפיה חביב.
גם שווה לראות את מה קרה בגטקה, סרט נחמד ומעניין.
כמו שאמרתי קודם את 28 יום אחרי כבר לקחתי להשכרה וגם את המלאכיות של צ'ארלי 2, ובעקבות ההמלצה שלך אני אקח בעוד כמה ימים את הג'וב האיטלקי.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 23:58 25/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

רשימת שינדלר סרט טוב אבל אני לא כזה מת עליו... ארוך מדי גם לפי דעתי.

את הג'וב האיטלקי אני אומר שוב-אל תבוא אליו בציפיה לאיזה סרט מתח\אקשן מתוחכם ביותר, הוא סרט קליל מאוד ומהנה לפי דעתי שמספק את הצרכים למי שבא אליו בקלילות (זה שהוא קליל אמרתי כבר? חיוך ). אבל הוא מהנה ונחמד. סת' גרין גם מאוד הצחיק אותי עם הקטע שם עם-נאפסטר... אגודל למעלה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 20:17 28/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

רק לפני שעה סיימתי לראות את הסרט הזה, וגיליתי שזה באמת סרט קליל עם מתח, טיפת אקשן, קצת התחכמויות וגם לא מעט צחוקים!
אני חייב לציין שאד נורתון הוא הכוכב הגדול של הסרט והוא משחק שם ממש מעולה.
כמובן שיש סוף קצת מפתיע אבל לא ממש.
לסיכום: הג'וב האיטלקי יכול להעביר לכם שעתיים של הנאה אם תיתנו לו את ההזדמנות.
3.5 כוכבים מתוך 5.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 23:50 28/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אדוארד נורטון לפי דעתי לא ממש כוכב הסרט... מארק וולברג יותר... וגם קראתי שאדוארד עשה את הסרט הזה רק בגלל התחייבות מוקדמת.
בכל מקרה הסרט חביב מאוד. סת' גרין הזה מצחיק אותי תמיד אגודל למעלה
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 9:28 29/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בהחלט סרט קליל. ראיתי אותו (כפי שציינתי באחד משירי לוואלאס) במהלך טיסה ורומניה לארץ ודי נהנתי. אמנם זה לא ממש סרט אקשן וגם לא מצחיק במיוחד, אבל יש לסרט קצב טוב ואני מסכים שאם לא באים עם צפיות גבוהות ניתן להנות ממנו.

עודד
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 18:39 30/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הג'וב האיטלקי קצת מזכיר לי את הרימייק לעקיצה בשישים שניות. אני חושב שהרימייק טוב יותר מהמקור.
למה זה מזכיר לי את זה? אולי לסרטים האלה יש את אותה האווירה (אקשן, צחוקים, תעלולים והתחכמויות).
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי