יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-30.10.2003

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 17:40 30/10/03    נושא ההודעה: סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-30.10.2003 הגב עם ציטוט

השבוע עולים לאקרנים בארץ חמישה סרטים חדשים:

להרוג את ביל - חלק 1 (Kill Bill Vol. 1)

סרטו הרביעי והאלים במיוחד של קוונטין טרנטינו ("ספרות זולה"), המוקדש כולו למערבוני ספגטי, סרטי אמנות הלחימה הסינית, סרטי סמוראים יפניים וסרטי אנימציה יפניים. אומה תורמן , המגלמת את "הכלה" יוצאת למסע נקמה בבוס שלה, ביל (קארדין), לאחר שזה חיסל את התינוק שנשאה ברחמה ואת כל האורחים ובני משפחתה בחתונתה. לאחר ארבע שנות תרדמת בבית חולים, מתעוררת לפתע הכלה ומבינה מה בעצם עוללו לה. היא מחסלת את עובד בית החולים, שנהג למכור את גופה לכל המרבה במחיר, מחרימה את המכונית שלו ויוצאת למסע אכזרי וממוקד.

110 דקות
אתר הסרט:
http://www.kill-bill.com

לא בת 17 (She's Not 17)

הסרט מחזיר למסך, לאחר 20 שנה, את גיבורי סרטו הקודם של הבמאי, "נועה בת 17", בעת משבר נוסף שאליו נקלעה החברה הקיבוצית. באמצע שנות התשעים, הקיבוץ שוקע בחובות ונמצא לפני פירוק. במאמץ אחרון לייצר תוכנית הבראה, מציעה התנועה שמקימי הקיבוץ, קשישים שמעבר לגיל הפנסיה, יעזבו אותו. במקומם, לפי ההצעה, יובאו גרעינים צעירים, שיזרימו דם חדש ולכוח העבודה שלו. התנועה תעזור כמובן במעבר המכאיב, אבל בכך אין נחמה למייסדים, המרגישים שעולמם מתמוטט. בין המיועדים לעזוב נמצאים גם שרגא, בסוף שנות הששים שלו, הנשוי לקלרה, אך אוהב אהבה נואשת את ברכה, אלמנתו של אחיו שהלך לעולמו. כדי לסיים את הרומן של בעלה, רוצה קלרה ששניהם יעזבו לבית אבות בצפון הארץ, ויתחילו בחיים חדשים. ברכה מצידה לא מוכנה יותר להיות אשה מספר 2 בחייו של שרגא, ודורשת ששרגא יבחר בין נשותיו.

97 דקות

הכתם האנושי (The Human Stain)

סיפורו של קולמן סילק, פרופסור מכובד בעיר קטנה בניו אינגלנד עם סוד בעברו, סוד שעומד לסבך את חייו. בזמן שחייו המקצועיים מסתבכים בגלל האשמות בגזענות, חייו האישיים מסתבכים כשאשתו מזה חמישים שנה כעת, כשחייו והמוניטין שלו כמעט הרוסים, סילק מתחיל את חייו מחדש בשתי חזיתות: האחת בחברותו עם הסופר נתן צוקרמן, והשניה במערכת יחסים סוערת עם מנקה צעירה .

106 דקות
אתר הסרט:
http://www.miramax.com/the_human_stain

עלילה (Alila)

הסרט עוקב במשך מספר ימים אחר חייהם השגרתיים והלא-כל-כך-שגרתיים של דיירי בניין בשולי העיר, בין תל-אביב ליפו. שוורץ הזקן נהנה מחייו השלווים בחברת לינדה, הפיליפינית הצעירה המטפלת בו. שכניו – אבירם, שאינו זז בלי הכלב שלו, ומלי, אשה גרושה שמנהלת רומן עם אילן הצעיר ממנה – כמעט שלא הטרידו אותו עד היום. אבל בזמן האחרון דומה שהכל השתנה. בכל יום נשמעות בבניין צרחות וצעקות – אם בגלל שחזי שכר בהחבא דירה שבה יוכל להתעלס עם אהובתו גבי, והקולות הבוקעים משם מגיעים לאוזני כולם, ואם בגלל שהשכנים החדשים החליטו להרחיב את דירתם והם פולשים לשטח החצר המשותפת ללא רשות. גם למלי יש בעיות: מתברר שפועלי הבניין הסיניים של השכנים נשכרו על ידי בעלה לשעבר, עזרא, ובנוסף לכל הצרות בנם המשותף, אייל, בדיוק עכשיו ערק מהצבא.

141 דקות

עד כלות הנשמה (The Soul Keeper)

בשנת 1905 מגיעה לציריך מרוסיה בחורה בת 19, במצב נואש, ומאושפזת בבית חולים פסיכיאטרי. הבחורה סובלת ממצב חמור של היסטריה ומסרבת לאכול. רופא צעיר, קארל גוסטב יונג, לוקח אותה תחת חסותו ולראשונה בהיסטוריה מנסה לטפל בה באמצעות השיטה הפסיכואנליטית של מורו ורבו, זיגמונד פרויד.

90 דקות
אתר הסרט:
http://www.medusa.it/prendimilanima

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:28 30/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני אלך בקרוב ללהרוג את ביל. זה נשמע לי ממש מעניין אם לומר את האמת. אני רק מקווה שזה יהיה דומה לסרטיו האחרים של טרנטינו כי אהבתי את ספרות זולה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:37 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הרבה אומרים שזה לא ממש דומה לשלושת הסרטים הראשונים שלו.
פה זה יותר מחווה לסרטי הקונג פו שהוא ראה בילדותו וכאלה. אבל בטח יש דברים דומים...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 7:01 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא נראה לי שאני אראה את "Kill Bill" עד שיצא החלק השני. לטעמי ממש אין הצדקה לחלוקת הסרט לשני חלקים כך שאני אמתין להקרנה שלהם בסינמטק (בד"כ במקרים כאלה מוקרנים שני החלקים אחד אחרי השני).

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:12 2/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואם לא אז תוכל לחכות ל-DVD. נראה לי הם יוציאו את ה-DVD רק אחרי 2 הסרטים וב-DVD זה יהיה סרט אחד... ככה הכי טוב לראות לפי דעתי.
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 1:24 2/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי את "להרוג את ביל" אתמול, וגם שלשום, ומאד אהבתי. הביקורת תעלה בקרוב (יותר מהר מ"הבקרוב" שאמרתי על דוני דארקו.. עצוב זה בטוח!)

בכל מקרה, לטעמי הסרט הראשון מהנה בזכות עצמו ומותיר את הצופה סקרן ומצפה להמשך, אבל לא בצורה מרגיזה. לראות את שני הסרטים ברצף נראה לי כמו עומס הרבה יותר מדי גדול! מדובר בשעתיים פלוס מינוס (מה אורך הסרט?) של המון קרבות עקובים מדם, ולמרות שהאלימות מאד אסתטית ולא ממש מזעזעת, לראות את שני הסרטים ברצף נראה לי פחות מהנה. עודד, אני ממליצה לך ללכת ולא לפספס סרט טוב שמציג כיום בקולנועים. מה גם שאוטוטו כולם ידברו עליו... חיוך ועד שתראה את הסרט יהיו לך כאלה ציפיות שכבר לא תוכל סתם להנות...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
ברק
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 19/06/02

הודעהפורסם: 13:03 2/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מסכים עם דעתה של יעל (האורך של הסרט הראשון, אגב, הוא 111 דקות ע"פ ימד"ב). גם אני מאוד נהניתי מהסרט, גם אני הייתי שמח לראות אותו שוב (אבל לא ערב אחרי ערב) וגם אני הרגשתי שאחרי כמות האקשן והדם שנשפך שם, אני זקוק להפסקה מסוימת ושקשה לי לראות שעה וחצי נוספות כאלה.

הדבר היחיד שקצת מפריע לי זה שהחלק השני יגיע בעוד כשלושה וחצי חודשים. אם זמן ההמתנה בין שני הסרטים היה קצר יותר - זה היה עדיף.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי