| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 17:42 28/11/03 נושא ההודעה: מקבץ מולטימדיה לקראת בואו של שר הטבעות: שובו של המלך |
|
|
"שובו של המלך", הפרק השלישי והאחרון בטרילוגית "שר הטבעות", עומד להגיע למסכים בעוד פחות מחודש (ב-17/18 לדצמבר). לקראת בואו אספתי מספר פריטים פרסומיים ששוחררו בצורה רשמית:
- הפוסטר הסופי וששת הטיזר פוסטרים, ניתנים להורדה כתמונה, כרקע לשולחן העבודה במחשב וגם כ"גלויה אלקטרונית" אותה אתם יכולים לשלוח לחבריכם. [לחצו כאן]
- הטריילר הסופי (אותו כבר ניתן לראות בבתי הקולנוע). [לחצו כאן]
- גלריית התמונות מהסרט החדש (נפתח כחלון קופץ מדף השער של האתר הרשמי). [לחצו כאן]
- Into the West, שיר הנושא מתוך פסקול הסרט השלישי, בביצועה של אנני לנוקס. [לחצו כאן]
ולחובבים "הכבדים" נספר שהחלה מכירת הכרטיסים למרתון שר הטבעות. המרתון המיוחד יתקיים ב-17/12/03 בקולנוע רב חן דיזינגוף, החל מהשעה 17:00. במסגרת המרתון יוקרנו כל חלקי הטרילוגייה, כולל "שיבת המלך" בהקרנת בכורה. מחיר כרטיס לכל הסרטים 69 ₪ כולל פופקורן גדול! |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 20:00 28/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
הם בטח מקרינים את הגרסאות שהוקרנו בקולנוע ולא את הגרסה הארוכה. אהבתי יותר את הגרסה הארוכה של חבורת הטבעת (טרם ראיתי את הגרסה הארוכה של שני המגדלים ודרך אגב ממש ביזיון שלא עשו אותה עם תרגום). בטח בסוף יצא DVD משולש לאספנים, שיכלול את שלושת הסרטים בגרסאות הארוכות מתורגמות שיעלה איזה 500 ש"ח פלוס, ורק אז אם בכלל אני אקנה.
חוץ מזה בטח יגיעו להקרנה כל מני ילדודס נודניקים שיפריעו לראות את הסרט בנחת...
לסיכום: אני לא אהיה שם (אבל בטוח שאני אראה את הסרט אח"כ).
נו, לפחות הפוסטר מדליק !!!
עודד  |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 16:23 29/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא ראיתי אף גרסה ארוכה- ויש לי אליך שאלה עודד:
האם בגרסה הארוכה של אחוות הטבעת יש סצינות עם טום בומבדיל (כמו אלה שהוא מציל אותם מהעץ ומתל הקבורה)?
אני פשוט ממש מסוקרן לגבי זה. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

|
פורסם: 20:04 29/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
לצערי אין שם את טום בומבדיל טום בומבדילה
אבל יש שם עוד 40 דקות בערך שבהחלט מסייעות לקשור קצוות פרומים בסרט. בעיקר סצנות שמתרחשות בפלך אבל לא רק.
גם לי בומבדיל חסר, אבל אני מבין מדוע הוא נחתך (מבין לא שווה מסכים !!!).
מכל מצב אני מאד ממליץ על גרסת הבמאי ומקווה לראות בקרוב מאד ב- DVD את גרסת הבמאי של The Two Towers, שלפי מה שהבנתי לא תרגמו אותו !!!
עודד  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:11 30/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
ואגב עודד-לא מתוכננת הוצאה של שני הצריחים:הגירסה המורחבת עם תרגום לעברית.
הופנו הרבה פניות לגבי זה לאתר ה-DVD לייזר קלאב שאגב שינה את הפנים שלו ושווה לראות את האתר החדש. וזה מה שהם כתבו לגבי זה:
שר הטבעות בגרסה המתורגמת - התשובה הרשמית
עקב שאלות רבות של גולשים שהגיעו אלינו בקשר לתאריך יציאה של גרסה מתורגמת לעברית של הכותר "שר הטבעות שני הצריחים - הגרסה המורחבת" אנו מפרסמים תשובה רשמית לגבי הנושא:
על פי האינפורמציה שקיבלנו מחברת ההפצה של הכותר בארץ "פורום פילם" הכותר יצא לאחרונה בארץ ללא תרגום בעברית.
לא מתוכננת הוצאת גרסה מתורגמת לכותר. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 1:22 30/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
לידע כללי, גם בחו"ל מתוכננות הקרנות מרתוניות של שלושת הפרקים ברצף בליל הבכורה, אבל שם שני הפרקים הראשונים יוקרנו בגרסאות המורחבות. אני לא בטוח לגבי הזמנים המדוייקים, אבל נראה לי שההקרנה הזו תמשך לפחות 12 שעות...
למי שמתעניין, יש כאן דף עם תמונות של רוב הדמויות מהסרטים ולידם תמונות השחקנים (כולל הוביטים, אלפים, בני אדם, אורקים מרכזיים ועוד). אומנם אתם מכירים הרבה מהם, אבל לפעמים זה נראה מאוד משעשע:
http://www.theargonath.cc/pictures/splitscreens/splitscreens.html |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

|
פורסם: 8:18 30/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
וואלאס, אני יודע שלא מתוכננת הוצאה של הכותר עם תרגום כי הם טוענים שזה לא כלכלי. לעומת זאת אני בטוח שהכותר המשולש (של גרסאות הבמאי) יצא עם תרגום בגרסת אספנים ואותו אני מתכנן לקנות.
עודד  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:51 1/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני כבר מתאר לעצמי מה יהיה עם הטרילוגיה השלמה ב-DVD:
"חדש-טרילוגיית שר הטבעות ב-DVD במהדורת אספנים מיוחדת עם 16 דיסקים שכוללים מעל 330 שעות של תוספות וסצינות שמעולם לא נראו! בואו לחוות את הטרילוגיה המדהימה עם 27 רצועות אודיו חדשות של הבמאי,המפיקים,השחקנים,אחראי התאורה ועוד...
כולל גם 58 שעות של קטעים מאחורי הקלעים שכוללים את פיטר ג'קסון אוכל ארוחת חצות בניו-זילנד, גולום במופע סטנד-אפ מדהים ועוד שעות על גבי שעות של קטעים מדהימים שירתקו אותך ל-DVD ויגרמו לך לעזוב את העבודה".
מחיר כולל של הטרילוגיה-5560 ש"ח או 99 ש"ח בהזמנה עם פיצה מטר...
(אפשר גם להזמין את אריזת המתנה של הטרילוגיה שכוללת גם דיסק מוזיקה של שירים מהפלך בביצוע מרי ופיפין.) |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 16:08 1/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
התכוונת בטח להזמנה של ק"מ פיצה. נו טוב, מתאספים כמה חברים ביחד... |
|