יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

almost famous

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
danydin
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 24/12/02

הודעהפורסם: 9:30 24/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

hey!
אז ככה, ראיתי את הסרט הזה דיי לא מזמן, בערך שבוע שעבר, היה לי מאוד משעמם אז...החלטתי לשכור סרט. בקיצר לדעתי זהסרט מקסים!!! ממש אהבתי אותו, זה כל כך כיף לראות מדיי פעם סרט מרענן שהסוף שלו לא צפויי! העניים שלי היו רטובות במשך כל הסרט...לא יודעת למה, זה פשוט סרט יפה. כי כשסרט גורם לי לבכות...זה סרט מעולה!
אז, מה אתם חושבים על הסרט הזה????
נ.ב. עוד 2 דברים שהוסיפו לא מעט לסרט זה 2 השחקנים המקסימים
Patrick Fugid and Billy Crudup
וויליאם וראסל
william and russal
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 15:00 24/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לי עדיין לא יצא לראות את הסרט, אז אני לא יכול להחוות דעה. מכיוון שזו הפעם השניה בזמן האחרון שמזכירים את הסרט בפורום (ההתיחסות הקודמת היתה לגבי הלהקה האמיתית שהיתה ההשראה ללהקה שבסרט), אני מפנה אתכם (מי שעדיין לא היה שם) לביקורת של יעל ולאתר הסרט

[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-12-24 15:02 ]
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 21:32 24/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

"כמעט מפורסמים" סרט מדליק. יש בו חוצפה, רגישות, יופי ואמת. סיפור פשוט מאוד ומיוחד מאוד שנוגע לכל אדם המחפש לעסוק במה שהוא אוהב, ובשילוב אלמנטים מודרנים מעולם המוזיקה.
המשחק של פטריק פוג'יט ובילי קרודופ אכן מצוין, כמו שהוזכר, אבל קייט הדסון ופרנסס מקדרמונד מצויינות ולא סתם היו שתיהן מועמדות לאוסקר על התפקיד בסרט הזה.
בקיצור, מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בחורף כשצריך לחמם את הלב.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
מסמר חלוד
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 26/06/02

הודעהפורסם: 0:48 25/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כמו שרשמתי לפני מספר ימים בפורום , הסרט 'כמעט מפורסמים' , חוץ מהיותו סרט מגניב לאללה , הוא סרט בעיקר לאוהבי מוסיקה בכלל , ואוהבי רוק בפרט.
אני לא יכול לדמיין מישהו שלא אוהב רוק שממש יהנה מהסרט.
אחרת הוא ממש מפסיד חלק חשוב מהרעיון של הסרט...
החלוד.
Oren the Snark
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02

הודעהפורסם: 2:42 25/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הסרט באמת מעולה, חובב מוזיקה כמוני ישב והתמוגג, בעיקר כחובב "הסטוריה ותרבות" (אלק) של הרוק. אבל ראיתי את הסרט פעמיים, כל פעם עם בחורה אחרת שבכלל לא קשורו למוזיקה הזו ולא יודעות כלום על רוק ושתיהן ממש נהנו.

לגבי הדיון - הסרט לא דוקא מרמז על להקה ספציפית אלא תיאור "עלייתו ונפילתו" של הרוק של שנות השבעים. התיאור מתאים ללד-זפלין באותה מידה (ואף יותר) מלאולמן ברודרס (למרות שקמרון קרואו היה בסיבוב הופעות שלהם. אין לי מושג מי אלו הFREE.

יש ספר קצת ארוך מדי וקצת פמיניסטי אבל בהחלט שווה הצצה - I Am a man - Gods, sex and rock n roll - שווה לכל מי שרוצה "הבין" את התופעה.

ונסיים בהימנון הרוק האותנטי של בריטני ספירס (נכון?) I love rock n roll

[ הודעה זו נערכה על-ידי: Oren the Snark בתאריך 2002-12-25 02:49 ]
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי