| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 10:35 21/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
צפיתי בסרט ותהיתי לעצמי האם מישהו שלא קרא את הספר לא יחוש שיש בסרט המון דברים לא ברורים ולא מוסברים.
אני מציגה את השאלה הזאת אליכם, צופי שר הטבעות שלא קראו את הספרים, ואשמח מאד לשמוע חוות דעת על המידה בה הסרט השני בטרילוגיה הינו ברור, מה היה לא מובן ואיזה שאלות התעוררו אצלכם בעקבות הצפיה בסרט. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 9:02 22/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני מקווה שזו לא המילה האחרונה שלך לגבי הסרט, ושעוד נקבל ביקורת (מחמיאה!) עליו...
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 15:47 22/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
הביקורת של יעל על "שר הטבעות: שני הצריחים", כבר נמצאת באתר...
(אומנם אני צריך לעשות לה כמה שיפוצים כשאחזור למחשב שלי בירושלים, אבל היא זמינה מ-3 0 לפנות בוקר. למעשה יעל פתחה את הנושא הזה כאן, כדי שאוכל לקשר אליו מהביקורת) |
|
|
|
 |
סמדר חבר/ת פורום

בפורום מ: 24/06/02 הודעות: 60 מיקום: אזור ירושלים
|
פורסם: 0:39 23/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
ובכן, אמנם לא קראתי את הספרים, אבל גם עדיין לא ראיתי את הסרט השני - אז אני לא יכולה לחוות דעה בדיון.
ובכל זאת רציתי להגיד שהביקורת היא , ובהחלט נחמד לראות אותך כותבת שוב יעל.
אם כי הדעה הסופית שלך היא לא כ"כ חיובית (*אפשר* ללכת? לא *ללכת*?), וזה גורם לי second thoughts בנוגע להחלטה שלי לראות את הסרט... |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 0:32 30/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
הלכנו היום לסרט במסגרת פעילות קבוצתית בעבודה. אולי התנאים השפיעו עליי (סרט של 3 שעות ביום ראשון אחרי ארוחת צהריים - לא תנאים אידיאליים מבחינתי), אבל אני די התאכזבתי. אני מסכים לביקורת של יעל. גם אצלי השעה הראשונה(+) עברה די בעצלתיים והרגשתי שהסרט נמרח קצת. לא הרגשתי את ההתפעמות וההתרגשות שהיו לי בסרט הראשון. אח"כ הסרט משתפר. המלחמה וההכנות אליה מאוד מרשימות. הסמליות בסרט מאוד בולטת, והדבר נעשה בצורה טובה. הדמות של גולום מצוינת.
יעל, לא יודע למה את מתכוונת בפרטים שאינם מובנים בלי קריאת הספר. לא ממש הרגשתי שאני לא מבין משהו. תספרי לנו למה התכוונת. מה שכן, קצת היה חסר לי רקע על היחסים בין קבוצות בני האדם השונות וההיסטוריה שלהם.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: צבי בתאריך 2002-12-30 00:33 ] |
|
|
|
 |
|