| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
1moomoo אורח
|
פורסם: 17:00 25/02/04 נושא ההודעה: הסרט קצת דפק! |
|
|
הי לכולם אני חדשה, אני חושבת שיש בסרט המון דברים שהרסו מאוד ולפעמים אני חושת שאולי לא היה שווה לי לראות את הסרט כי -א. זה מקלקל את הדמין ב. הוא לא בוצע כל כך טוב, ובטח חלק מהאנשים שיקראו את מה שאני כותבת עכשיו יגידו וואי עוד איזה קוטרית אחת, אז תדעו שאני די מסכימה עם זה כי באמת השחקנים והאנשים שעשו את הסרט אני בטוחה או לפחות מקווה שהם עשו כמיטב יכולתם.
מחכה לתשובות! |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 17:12 25/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
והסרט הוא  _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 17:27 25/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
הניחוש שלי זה שהיא מדברת על סרט פנטזיה , אולי שר הטבעות או הארי פוטר. _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 18:05 25/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
כן, כנראה סרט שמבוסס על ספר _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:20 26/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
איזו חידה מיסתורית. בואו כל אחד ינסה לנחש על איזה סרט מדובר
שובו של המלך אני מהמר. ספיד 2 מבוסס על ספר?  |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 0:27 27/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני מרגיש כמו שרלוק הולמס בזמן האחרון באתר הזה קודם ניסיתי לגלות מה קרה לאלא שהתאבדו בסרט הגרוע ביותר איי פעם (אני עדין טוען שזה בגלל הסרט) , אחר כך ניסיתי לגלות מה הקשר בין שחקנית משנות ה80 לסרט התפוז המכני ועכשיו מישהי משאירה לנו הודעה מעורפלת ומסתורית על איזה סרט שהיא לא אהבה.
אולי הכל בגלל פורים שמתקרב ובא??
אין לי ספק שהיא מדברת על הסרט "שר הטבעות" אבל אני חושב שהיא מתכוונת לכל שלושת הסרטים . _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. |
|
|
|
 |
|