יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

אתר וטריילר לסרטו החדש של אוליבר סטון "אלכסנדר"

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 9:07 31/05/04    נושא ההודעה: אתר וטריילר לסרטו החדש של אוליבר סטון "אלכסנדר" הגב עם ציטוט

אחד הסרטים שאמור לצאת בסוף שנת 2004 הוא "אלכסנדר" של הבמאי אוליבר סטון ("פלאטון").
הסרט יספר את סיפורו של אלכסנדר מוקדון (בגילומו של קולין פארל) ועל כיבושיו השונים.
עוד משתתפים בסרט: אנג'לינה ג'ולי, אנטוני הופקינס, רוסאריו דוסון ("המרדף", "גברים בשחור 2"), ואל קילמר וג'ראד לטו.
לא מזמן עלה אתר לסרט ויש באתר גם טריילר ראשון לסרט שנראה מבטיח במיוחד. שווה כניסה.

לינק לאתר:
www.alexanderthemovie.com
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
MOC
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 27/03/04

הודעהפורסם: 16:45 31/05/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

באמת.איזה יופי,אבל שמתי לב "שכמעט"{אך לא כולם} רוב הסרטים מדברים על היסטוריה ומיתלוגיה.אתם בטח,תשאלו עכשיו ניזכרת? מה לעשות קורה לא!? צוחק בקול רם אגודל למעלה
חסר לי{יותר נכון חסר להם}.שהסרט של אלכסנדר מקדון,היה כמו טרויה.מלא בכוכבים אבל פחות משחק{וזה לפי שמות,של שחקנים שנתת}.
גם שמעתי ואתם יכולים לתקן,אותי שהסרטים שיצאו הם:
גלאדיאטור 2
ועוד מעט היו עוד סרט,שאני לא זוכר את התעריך שלו הוא "המלך ארתור".
שלכם.
חובב קולנוע
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 17:40 31/05/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מצפה לסרט!
אני מאד מעריך את אוליבר סטון - הוא לוקח סיכון בכל סרט שהוא עושה: JFK, פלטון, נולד ב-4 ביולי וכו'. וכדברי קווין קוסנר: "אני מקווה שהוא לא 'ישרוף' את עצמו".
זה צריך להיות מעניין.. מעניין איך יבוא לידי ביטוי הסימבוליזם והאידאל של אוליבר סטון בסרט זה.
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

הודעהפורסם: 18:41 31/05/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

Elad ZZZ כתב/ה:
אני מצפה לסרט!
אני מאד מעריך את אוליבר סטון - הוא לוקח סיכון בכל סרט שהוא עושה: JFK, פלטון, נולד ב-4 ביולי וכו'. וכדברי קווין קוסנר: "אני מקווה שהוא לא 'ישרוף' את עצמו".
זה צריך להיות מעניין.. מעניין איך יבוא לידי ביטוי הסימבוליזם והאידאל של אוליבר סטון בסרט זה.

אני איתך לכול מצב.אני מתסרטים הסטורים.
noni_dp
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03

הודעהפורסם: 15:25 1/06/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

MOC- אני לא מבין אותך- שמת לב שכמעט כל הסרטים מדברים על היסטוריה ומיתולוגיה? מתוך כל הסרטים בכלל?(?)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
MOC
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

הודעהפורסם: 16:26 1/06/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מצטער,בן אדם, על אי הבנה קלה.
כוונה שלי.שהתחיל מאין טרנד{אם כך כותבים} כזו שהבמאים עושים סרטים,שמבוססים על היסטוריה ומיתלוגיה,אבל לא כול הסרטים שיצאו היו רק על היסטוריה או מיתלוגיה.
שלך,
חובב קולנוע
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי