יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר
 
 שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-14.10.2004

 
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר


בפורום מ: 6/06/02
הודעות: 2018
מיקום: חיפה

הודעהפורסם: 11:58 14/10/04    נושא ההודעה: סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-14.10.2004 הגב עם ציטוט

השבוע עולים לאקרנים בארץ ארבעה סרטים חדשים:

הנשכחים (The Forgotten)

סרט אימה בו אם צעירה מתמודדת עם מות בנה בן השמונה. באופן מצמרר למדי, מודיע לה הפסיכיאטר שלה כי הזכרונות הרבים שמציפים אותה, הם פרי דמיונה וכי הילד מעולם לה היה קיים באמת. אולם היא אינה מקבלת את טענתו של הרופא, והיא יוצאת למסע על מנת להוכיח את אמיתות דבריה ולחקור את ההתרחשויות המוזרות שמקיפות אותה.

96 דקות
אתר הסרט: http://www.sonypictures.com/movies/theforgotten/site




לפתות את דוקטור לואיס (La Grande seduction)

כפר דייגים קטנטן בקוויבק, שנמצא על סף פשיטת רגל, הופך אטרקטיבי בעיניי משקיעים שרוצים להקים בסמוך לו מפעל גדול. אבל התנאי היחיד שלהם הוא שבכפר יתגורר רופא אחד לרפואה. ד"ר לואיס הוא הרופא שעולה בחכתו של שוטר מקומי, שכופה עליו את השהייה בכפר בדרך מוזרה למדי. מאותו רגע תושבי המקום מחליטים לעשות כל שביכולתם להשאיר את ד"ר לואיס בכפר בשלל מזימות בעלות נופך קומי.

100 דקות
אתר הסרט: http://www.wellspring.com/movies/movie.html?movie_id=38




לילה ויום (De-Lovely)

ביוגרפיה מוזיקלית שעוקבת אחר אבני דרך בקריירה של אגדת הג'אז קול פורטר וכוללת ביצועים לשיריו המוכרים. בסרט בנוי כמבט בוחן של פורטר אל חייו כאילו היו הופעה אחת גדולה, עם האנשים הקרובים לו שמשמשים בתפקידי מפתח ושזורים בעלילה של "הופעת חייו". לצד אלו מביא הסרט הצצה על מערכת היחסים המורכבת של קורטר עם רעייתו לינדה לי. בין האומנים שמבצעים משיריו: אלאניס מוריסט, שריל קרואו, רובי וויליאמס, אלביס קוסטלו ועוד.

125 דקות
אתר הסרט: http://www.delovelymovie.com




אהבה במחשבה (Love in Thoughts)

גרמניה של שנות העשרים. גונתר שילר העשיר והנהנתן ופול קרנץ בן מעמד הפועלים (דניאל ברוהל "להתראות לנין"), חברים טובים עוד מימי ביה"ס. כל רצונם הוא לחיות את החיים ללא גבולות, ללא פשרות, והם מצפים מהאהבה שתהיה בדיוק אותו דבר. יחד עם הילדה, אחותו של גונתר, וחברתה אלי, הם מבלים סוף שבוע שקט בבית הקיץ שלהם. פול מוקסם מהילדה ומתאהב בה מייד, הוא בטוח שאף היא התאהבה בו. הילדה אמנם התאהבה אבל לא רק בו, היא מעניקה את אהבתה גם להנס מאהבו לשעבר של גונתר, ואילו אלי מתאהבת בפול. יחד עם חבורה גדולה של חברים הם עורכים חגיגות עליזות אך עד מהרה הופכת הפסטורליות הכפרית למלכודת רגשות בלתי נשלטת.

89 דקות
אתר הסרט: http://www.liebe-in-gedanken.de

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

 
קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
אל אינדקס הפורומים