יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

זקוק לקישורים מומלצים לבניית בלוג בנושא סרטי קולנוע חדשים

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 9:58 21/05/05    נושא ההודעה: זקוק לקישורים מומלצים לבניית בלוג בנושא סרטי קולנוע חדשים הגב עם ציטוט

היי החברה. אני וידידה מתחילים לבנות בלוג (אורן / יעל זה כמובן רק לצרכי לימוד למשך זמן קצר, אני לא הולך לגזול לכם את קוראים...) בנושא קולנוע לקורס במסגרת ה MA שלנו במיידענות. החלטנו לכתוב על קולנוע, אולם טרם החלטנו באיזה תת נושא נתמקד (ככל הנראה סרטים חדשים היוצאים בארץ).

נשמח מאד לקישורים (למעשה ברור שאין בעיה למצוא קישורים רבים בעזרת שימוש במדריכים כמו YAHOO DMOZ AV GOOGLE DIRECTORIES, אבל נשמח לדעת על אילו אתרים חברי הקהילה ממליצים בנושא.

כמו כן נשמח לקבל הצעות על כלים מומלצים לבניית הבלוג (המרצה שלנו משתמש בתפוז, וראיתי גם את הכלי של נענע). האם יש לכם מה לומר על הכלים הללו / אחרים ?

בקיצור אורך הפרוייקט הוא חודש מהיום ואני מקווה לשמוע מכם.

המון תודה

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 19:20 23/05/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני תמיד נוטה להתקין דברים עצמאיים ולא להשתמש במערכות ציבוריות, אבל נראה לי שזה מה שבאמת יתאים לכם. תפוז וישראבלוג (בנענע), הם כנראה הגדולים והטובים היותר, כך שזו נראת הבחירה הגיונית.

כמובן שהנכתב מעלה מבתבסס על זה שאתם רוצים לכתוב בעברית. אם לא, האפשרויות הרבה יותר גדולות ונדמה לי, שלכם, באלוגר עשוי להיות מתאים (בשילוב עם הסרגל של גוגל, המאפשר פרסום חדשות בקלות רבה יותר).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 8:28 26/05/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תודה אורן חיוך

ככל הנראה נבסס את הבלוג על הפלטפורמה של תפוז. לגבי אתרים לחומר ככל הנראה אני פשוט אסקור מדריכי אתרים ואאתר את מי הם מדרגים גבוהה ואבדוק את האתרים הללו.

כמו כן אני מתכוון להשתמש באתרי עיתונים מהארץ ואתרי קולנוע בארץ כולל כמובן האתר של יעל ושלך חיוך

כאמור הפרוייקט זמני בלבד בשלב זה ולמטרות לימוד. כך שאם למישהו / מישהי יש עוד הצעות לאתרים בנושא סרטים חדשים היוצאים בארץ אשמח לשמוע ולהתרשם.

סופ"ש נעים לכולכם

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי