| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 7:56 14/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
"גיבור" (תרגום מאנגלית, אין לי מושג אם זה כך גם במקור), הוא אפוס אומנויות לחימה על הקיסר הראשון של סין, שאיחד את סין לפני יותר מ-2,000 שנה. בסרט מככבים שחקנים המוכרים גם לצופה המערבי - ג'ט לי (האחד, נשיקת הדרקון, רומאו חייב למות) וז'אנג זי (נמר דרקון, שעת שיא 2, הדרך הביתה).
אחרי חודש אחד הוא כבר הפך לסרט הסיני המצליח ביותר ב... סין. הסרט שהפקתו עלתה 31 מליון דולר (הסרט הסיני היקר ביותר), הרוויח עד עכשיו 24 מיליון דולר. היעד הבא שלו הוא עקיפת "טיטניק", שמחזיק כרגע בשיא ההכנסות לסרט בסין (38.6 מליון דולר). [טיטאניק הגיע לסכום הזה גם ע"י חלוקתו לשני חלקים ומכירת כרטיסים לכל חלק בניפרד...]
"גיבור" צפוי להגיע גם למערב, חברת "מרמקס" מתכוונת להפיץ אותו בארה"ב עוד השנה. הסרט מעמד לקטגורית הסרט הזר לפרסי "גלובוס הזהב" והוא הנציג הסיני לפרסי "האוסקר" באותה קטגוריה. |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 19:01 14/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
תגידו, לא נראה לכם שהסינים הלכו לחלק השני של טיטאניק בין השאר משום שהם לא ידעו מה יקרה בסוף הסרט?
אני לא מזלזלת בסינים, אני רק חושבת שזה לא כזה common knowledge בכל מדינה בעולם לדעת ש"הטיטאניק" טבעה. לאירועים שארה"ב קשורה אליהם יש נטייה לתפוס מקום גדול יותר בהיכל ההיסטוריה הצר.
בכל מקרה מעניין מה כמות הכרטיסים שנמכרה לחלק א' ולחלק ב'.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: Yael בתאריך 2003-01-14 19:03 ] |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 0:09 15/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מה זה חלק א' וחלק ב'? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 9:23 16/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
כפי שציינתי במאמר מוסגר בהודעה הראשונה, "טיטאניק" הוצג בסין (גם) בשני חלקים כאשר הכרטיסים נמכרים בנפרד לכל חלק.
ויעל, להזכירך, אנשים לא ראו את הסרט כדי לדעת אם הטיטאניק מסיימת את המסע... ולמיטב זכרוני, את די נהנית מהסרט, כך שסביר להניח שאת היית קונה כרטיס גם לחלק ב'. |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 2:06 17/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
סליחה, לא שמתי לב |
|