יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סוף סוף ראיתי את רקוויאם לחלום.
לך לעמוד 1, 2  הבא

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 13:33 16/03/03    נושא ההודעה: סוף סוף ראיתי את רקוויאם לחלום. הגב עם ציטוט

טוב אז שני דברים לפני שאני מתחיל :

*זה יצא קצת ארוך....

אוו מאיפה אני אתחיל ?
טוב, קודם כל מאוד אהבתי את הסרט ולא התאכזבתי בכלל,דבר שמאוד חששתי ממנו כי היו לי ציפיות מאוד מאוד גבהות מהסרט.
ריאתי אותו אתמול עם אמא שלי ואחותי,החשכנו את הבית,ואחרי זמן רב כול כך של ציפיה שהסרט יופיע "ביס" ושראיתי שהיה חכיתי לו בקוצר-רוח,סוף סוף זה קורה.

אני לא יכול יותר !
כבר 14 שעות אחרי שנגמר הסרט אני לא יכול להפסיק אני חושב עלו תמונות ומחשבות מציפות את אותי,כולי מזועזע,מופעם,נידהם,ובהלם מהסרט הזה,לא תאירתי לי שהסרט עד כדי כך חזק.

הפסקול של הסרט הינו מדהים !
אני שומע אותו במחזוריות מאז הבוקר [לפני שהלכתי לבית ספר] עכשו חזרתי לאחר יום פורים שכול כך לא במוזה שלי, וגם שכולם היו מסביב מחופשים ומאושרים המוסיקה מהסרט לא היפסקה להתנגן במוחי, כול כך עצובה כול כך מסותרית ! הורדתי אותה לפני הצפייה בסרט וזה לא עשה לי כלום [מן הסתם] חשבתי שהיא יפה אבל אחרי הצייפה זה לחזור לאותה חוויה. המוסיקה התנגנה והתמונות לא הפסיקו לעבור והקלות שהדיהדו חזרו על עצמם THREE EXITED
THREE,THREE EXITED !!
WE GET A WINER
CAN YOU COME TODAY ?
וזה מזכיר לי כמה אלן בורנסטיין שחיקה שם מדהים ואני לא רוצה לרדת על האקדמיה לאוסקרים [איך שלא קוראים להם] יותר מדיי אבל הם פשוט חבורת אדיוטים קיצ'ים מטומטמים !
ועוד לתת לשחקנית בנונית ומטה כמו ג'וליה רוברטס ! בושה ! כועס

בכלל,כולם שיחקו מדהים : ג'ינפר קונלי שכול פעם שאני רואה אותה אני רק יותר ויתר משתכנע שהיא שחקנית אדירה ומכושרת !
השחקן ג'ארד לטו ששיחק את הארי גם היה לו דמות חזקה וכול כך דאגתי ונקשרתי עלו ואיזה סוף נוראי [אני הגיע לזה בהמשך ].
גם מרלון וויאנס שיחק מצוין ! ושונה מ "מת לצעוק ".

טוב,עד כאן שיבחתי את הפסקול והמשחק ואמרתי איזה סרט חזק זה.

ספוילר

העריכה בסרט מבריקה מלא ברעיונות ענקיים !
למשל,לקיחת הסמים מראה כל שלב בתמונה אחת,הכנת הסם,הגלגול,ההסנפה,ואז מראים בחזרה את התצאות,זה גורם לסרט לעביר את הקטע של הלקיחה בצורה קצרה ומטומצת, אני מאוד אהבתי שזה ככה כי לראות איך מכנים את הסם,ואיך מחממים אותו מגללים אותו ,מסניפים אותו יכול לקחת יותר מדיי זמן ולהיות מאוד משעמם לעניים.

יש עוד הרבה קטעים מעולים שמעברים רעיונות של הליקיחה והתוצאות שלה,על ידי העריכה.

הסאנוד בסרט מאוד עוזר לפסקול להיות חלק מהסרט ולתרום לו, לפעמים הוא היה עמום וגרם לי צמרמורת ומתח, ולפעמים הוא היה בולט ועשה אווירה לסרט.

טוב אז אני יספר קצת על המחשבות שלי על הסרט :
הדבר הראשון שחשבתי על הסרט זה "אני בחיים לא אגע בסמים ! "
והוא הרס סופית את הדעה [הלא חזקה] בעד "עלה ירוק".
סמים זה להרוס את החיים,אבל זה בטוח לא המסר האמתי של הסרט אז מהו ?

אני לא ממש הבנתי מה המסר שלו אולי הרצון של בן אדם להצליח כדי להתפס כאדם חשוב ?

אני מאוד אהבתי את הסרט הזה, ואני מאוד רוצה לראות אותו שוב, ולהבין מה הסרט מנסה להגיד האם יש דברים שלא ראיתי קודם אולי משהו שקשור בסרט העצוב הזה ????

עוד דבר מדכא שחשבתי הוא : שחבל שהגיברים לא מתו בסוף,כי זה היה בשבילי הרבה יותר מנחם,אבל הסרט הזה לא מרחם על אף אחד וכל אחד מתייסר עם הנפילה שלו : שרה התאשפזה בבית חולים פסיכיאטרי,ואחרי שוקים חשמליים היא נשארה עוד יותר בדודה, וחולמת חלומות עמומים שלעולם לא התגשמו...
להארי המסכן,קטעו את היד אחרי הנמק הנוראי שהיה לו, והוא הבין שהוא צריך להשתקם ושמריון לעולם לא תרצה בו שוב.

מריון,התמכרה בכל נשמתה לסמים והפכה לשיפכת מין,בשביל לעשות הכל בשביל סמים.
וטרייון נדפק כשהוא יושב בכלא....

אם היו מתים הם לא היו סובלים.

אחותי ואמא שלי אמרו שזה סוף קצת מעצבן [למרות שהם אהבו] , אבל אני אמרתי להם רק שסוף גרוע באמת זה "הכשירון של מר ריפלי ".....
לא הרגשתי שזה נקתע באמצע והרגשתי אפילו שלמות,למרות שהסרט הזה לא נסגר ולא ברור, הוא משאיר טעם של עוד.......
אבל זה לעולם לא יגיע...

פנגו חתול לבן קטן.

נערך לאחרונה על-ידי פנגו חתול קטן בתאריך 8:56 29/03/03, סך-הכל נערך פעם אחת
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
sahar 206
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03

הודעהפורסם: 17:13 16/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פנגו! רציתי גם לומר משהו על הסרט,ראיתי אתמול בפעם השניה והזדעדעתי בשנית(לטובה ולרעה)....וחיכיתי שמישהו יעלה עליו דיון!
בכל מקרה ,אני מסכים איתך לכל מילה...בחלק המקצועי של הסרט. הוא עשוי בצורה מעולה,השחקנים מצוינים והעלילה מסקרנת.אין ספק שהמוזיקה בסרט חזקה מאוד ומקצינה את האוירה.שלא נדבר על הצילום והעריכה שלו שגם הם ברמות גבוהות...

אז מה בכל זאת "הבעיה" בסרט? -
1) הוא מאוד קשה לצפייה - קשה מאוד לראות אותו,יש אנשים שלא אוהבים סרטים כאלו...או שהוא משאיר בהם משקעים מסוימים, אפילו אתה ! חשבת עליו כל היום והוא די דיכא אותך. אז יש אנשים שמעדיפים להתחמק מהרגשה כזאת.... אני מאוד אוהב מציאות! אני רוצה לראות ולמוע אותה בכל הכח,אבל אני חייב לפחות כמה חודשים הבדל בין כל פעם שאני יהיה מוכן לסרט הזה.

2)אם תשיב לב,סרטים על סמים הם עדיין "אאוט-סיידרים" בהוליווד. החברה די מנסה להתרחק מסרטים כאלו במיוחד שהחברה הזאת(הוליווד) מלאה בסמים קשים. ולכן לא צריך להתעצבן שהבחירות שם פוליטיות לחלוטין ולא מקצועיות....(האלי בארי קיבלה אוסקר על סצינת סקס!!!!)...

נ.ב. לסרט הזה אין שום קשר למפלגת עלה ירוק.......אבל שום קשר....
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני MSN Messenger
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 17:19 16/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בקשר לעלה ירוק התכוונתי שפעם איכשהו רציתי שהסמים היו חוקיים [או לפחות לא היה אכפת לי] אבל עכשו זה נראה לי מגוכך שזה היה חוקי במדינה כמו שלנו....
sahar 206
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03

הודעהפורסם: 17:24 16/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

"עלה ירוק לר רוצים שהסמים בארץ יהיו חוקיים.... החברים בעלה ירוק לא רוצים לגליזציה של סמים כמו שראית ב"רקווים לחלום".... וזה הבדל של שמים וארץ!!!
סתם בשביל ידע כללי....
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני MSN Messenger
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 18:02 16/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

השתדלו לא להכניס פוליטיקה ומפלגות לפורום.
למי שלא קרא או רוצה להזכר - הביקורת של יעל על הסרט:
http://movies.israel.net/requiem/requiem.html
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 18:44 16/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ספוילר

אני דווקא דיי הבנתי את הרעיון של רקוויאם, מה גם שהוא מחולק בצורה כזו שתגרום לך להבין את הרעיון הזה יותר טוב.

לפי דעתי הטאגליין שלו דיי ברור- "סמים מוחקים את הבנאדם".

כל הקטע בסרט הוא שכשלוקחים סמים בהתחלה הכי מצליח, הכל נהיה טוב (בכל ארבעת הסיפורים- שלושת הצעירים מצליחים להנות מהחיים ומצליחים בעסק הסחר שלהם, מרוויחים כסף, האמא מרזה ונהנת) ואז פתאום מגיעה הנפילה החדה, בלי שבכלל שמים לב שהיא הולכת לבוא. וזה הקטע בסרט לדעתי. להדגיש שהסמים עושים טוב בהתחלה, ואז בבת אחת גורמים לנפילה הגדולה. זו הסיבה גם, לדעתי, שחילקו את הסרט לפי עונות.

בלי שום קשר, זהו אחד הסרטים החזקים והמיוחדים ביותר (מבחינת עריכה) שראיתי, מה גם שהמשחק של ברסטין המדהימה פשוט מושלם, ולא ברור עדיין למה ג'וליה רוברטס "גנבה" לה את האוסקר.
פשוט שערוריה...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
נור
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/02/03

הודעהפורסם: 19:36 16/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פנגו חתול לבן קטן, שאלת מה היה המסר של רקוויאם:
נדמה לי שאחד המסרים שלו, יש לו כמה, קשור בניסיון להרחיב את המושג שלנו לגבי מהו סם. ההבדל בין רקוויאם לסרטי סמים אחרים, הוא שהוא לא מתעסק רק בסמי רחוב, כאלו שקונים מסוחר בסימטאות חשוכות, אלא מראה שגם התרופה במרשם רופא, היא סם. באנגלית יש אפילו מילה אחת לשניהם drug, שבעברית מתרגמת גם כסם וגם כתרופה. לכן, סם הוא לא רק משהו שאנשים צעירים לוקחים, אלא גם האמהות שלהם. ובסופו של דבר כולנו לוקחים סמים, גם אם אנחנו לא קוראים להם ככה - תרופות הרזיה, סיגריות, קפה, קולה. כולנו מסוממים.
אגב, שמו המקורי של הסרט (שמשום מה לא תורגם במלואו לעברית) הוא "רקוויאם לחלום אמריקאי", וזה מדגיש את המסר לפיו הסרט עוסק בחברה האמריקאית כולה.
ולמרות שאורן ביקש שלא, סהר, זה בסופו של דבר בדיוק מה שעלה ירוק תעשה, אם או בלי כוונה.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 1:20 17/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני ממש ממש לא אהבתי את הסרט...
הוא לא ממש ריתק אותי וחשבתי גם שהוא משעמם...
ג'ניפר קונולי אכן מדהימה,והמשחק טוב אבל הסרט לא עשה לי את זה...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
שח_מט
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 21/07/02

הודעהפורסם: 9:28 17/03/03    נושא ההודעה: התרשמויותי הגב עם ציטוט

הסרט ככללו מדבר על התמכרויות והפנטזיות שמובילות אליהם.
רכשתי לא מזמן את הסרט ב- DVD ולצפות בו שוב בווליום גבוה תוך שימת לב לפרטים נוספים אחרי צפייה שניה פשוט מחדדים שמדובר בסרט מיוחד ואפילו פורץ דרך במובנים מסויימים, בעיקר של עריכה וצילום.
הסאונד הוא חלק בלתי נפרד מהסרט ותורם לו רבות מה שבדרך כלל לא קורה בסרטים. הוא מעין שחקן נוסף ולכן כל מי שראה את הסרט בטלויזיה רגילה חייב לראות אותו בקולנוע או בקולנוע ביתי טוב.
מומלץ!
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
על רקוויאם
אורח

הודעהפורסם: 12:15 26/03/03    נושא ההודעה: עוד תגובה הגב עם ציטוט

..אני לא חושבת שהסרט הוא על סמים
ובהחלט לא סרט אנטי סמים טיפיקלי שנועד להרחיק אותנו מהסם

נדמה לי שהסרט הוא על התמכרויות, על תלות, מכל סוג
גם התלות בתקווה < של האם והתקוות שלה להתפרסם שגרמו
לה לעשות כל כך הרבה
ןלהיפגע.

הפסקול לא עזב אותי ימים אחרי שראיתי את הסרט, הוא כל כך חזק

לא הבנתי את הסרט עד סופו, אבל אני יודעת שאהבתי מאוד
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 2:55 27/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא ארחיב, מה גם שאני לא מהסוגדים לסרט הזה, אבל רק רציתי להגיד שאני מסכים אם זו שהגיבה לפני - אני לא חושב שהסרט הוא על סמים לפחות לא במובן הצר ובטח שלא סתם סרט הסברה נגד סמים. לדעתי הוא עוסק בעיקר בקיצורי דרך ובחלום האמריקאי.
נור
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 6:17 27/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

איך אפשר להגיד שהסרט הוא לא על סמים?
הסרט הוא על כמה סמים הפכו נפוצים בשימוש, כי סרטים קודמים על התמכרויות הציגו רק את הילד כמכור ואת ההורים כלא משתמשים. ברקוויאם, שגם אני לא מהמתלהבים ממנו, לאמא יש חלק משמעותי בסרט (יכול להיות אפילו שבדקות יש לה הכי הרבה זמן מסך).
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 17:24 27/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לדעתי הסרט הוא הרבה יותר על בדידות, ועל הניכור שמושרש בחברה האמריקאית. זה סרט על הצורך הנואש של אדם להיות אהוב ונאהב, ועל חוסר האונים שלנו למצוא דרך לספק את החוסר העמוק הזה. זה סרט על עולם שבו אי אפשר לסמוך על רופא או על פסיכולוג כדי שלא ינצלו אותך. זה סרט על עולם שבו הורים וילדים קשורים בקשר רופף, שגם הוא במהותו מנוכר, ולא מספק. זה סרט על עולם שבו אתה לא מוגן, ואין לך לאן לברוח. הבריחה לסמים היא ההתמודדות והבעייה גם יחד, לא הבעייה בלבד. ולכן זה לא סרט על סמים. לא רק.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
נור
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 19:28 27/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אבל יעל, אם ככה אז מה העניין בעצם?
אי אפשר לנתק סמים מכל הנושאים שהזכרת - בדידות, קשרים רופפים ולא משמעותיים עם הורים וחברים, ניצול. כל אלו - זה סמים. כשהסרט מתייחס לכל אלו, הוא מתייחס להקשר של שימוש בסמים, סמים זה לא משהו שעושים בואקום. כל סרט על סמים התייחס לכל אלו: טריינספוטינג התעסק בעיקר בקשרים החברתיים בתוך החבורה, וגם קצת בקשר להורים, שגם שם היה דל, ובלגדול כבן ללאום חסר זכויות ומקופח, ובקושי לגדול בידיעה שתשאר תמיד בשוליים.
אז גם טריינספוטינג הוא לא סרט על סמים? נשמע אבסורדי
סרט על סמים הוא אף פעם לא רק על סמים. כשהוא טוב הוא מתעסק גם בכל מה שמסביב
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 16:05 28/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

איזה סצנה הכי אהבתם בסרט ??
לי יש כמה.....

זוכרה לי הסצנה של השיחת הטלפון בין מריון להארי .....
WHEN YOU COMMING HOME??? [תתקנו אותי אם זה לא נכון]
Soon
Can you come today ?

זה היה ממש מרגש לא יודע למה......

או הקטע ששרה היתה בבית חולים לפני השוקים החשמלים שהיא אמרה
I just want to show in Television
הלב שלי נשבר.....

היא אמרה את זה כול כך בתמימות של ילדה וזה בעצם מראה שבאמת כול מה שהיא רצתה זה להיות בטלווזיה, ושהתמכרות הזאת היתה בלי כוונה....

גם הקטעים של ההזיות,שהארי ראה את דמות בשמלה האדומה בסוף המזח,ואחרי שנקטע לו היד הוא צעד במזח והתקרב לדמות ממש בריצה אבל באמצע הוא נפל שהוא זועק "מריון !!!" וזה בעצם דימוי של הנפילה......

טוב נו בקיצור אהבתי את כל הסצנות.....

נערך לאחרונה על-ידי פנגו חתול קטן בתאריך 19:13 30/03/03, סך-הכל נערך 4 פעמים
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 6:34 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פנגו, קרא בבקשה הודעות פרטיות! ובבקשה השתדל להדק את ההודעות שלך. אני מבין את הנסיון לכתוב בהתאם להלך המחשבה, אבל זה יוצא סתם מפוזר ונפרס על יותר מידי מקום.

הסצנות שהזכרת הן בהחלט סצנות מרגשות, אבל אי אפשר להבין אותן במנותק משאר הסרט - הן מתחברות עם המטען שנוצר במהלך הסרט ומשחררות ממנו רגשות (שים לב שכל הסצנות שהזכרת הן מהחלק האחרון בסרט).
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 7:15 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

נור כתב/ה:
איך אפשר להגיד שהסרט הוא לא על סמים?
נור (בתשובה ליעל) כתב/ה:
אי אפשר לנתק סמים מכל הנושאים שהזכרת
סרט על סמים הוא אף פעם לא רק על סמים. כשהוא טוב הוא מתעסק גם בכל מה שמסביב

[קודם כל, את צודקת, אבל...] אני אנסה להבהיר את כוונתי בהודעה הקודמת. כן, הסרט הוא על סמים, אבל הוא לא סרט "אל תשתמשו בסמים" או סרט שהסמים הם העיקר בו. אם זה היה מתאים מבחינה סציו-אקונומית, היה ניתן להשתמש בניתוחים פלסטיים וטיפולים מהסוג הזה בסיפור של שרה. סמים הם פשוט האמצעי הטוב ביותר לקיצורי דרך, בריחה, התמכרות ונפילה, אמצעים אחרים היו מסבכים את העלילה ודורשים ממנה יותר הרחבות. הסמים הם רכבת ההרים (שהיא סמל בסרט [עליה, הצלחה, סחרור, נפילה]) הטרוויאלית ביותר ולכן נוח ונכון להשתמש בהם, אבל העיקר הוא החלום שמוכרים לנו בטלוויזיה [בתחילת הסרט יש שוט בו רואים את הארי וטיירון גוררים טלוויזיה כשברקע רואים את רכבת ההרים (שבעצמה נמצאת אחרי השיא שלה) - שוט שקושר בין שני הסמלים האלו]. הדמיות עצמן מונעות ע"י חסכים ולא ע"י הסמים, חסכים לאהבה שלא תלויה בדבר (בעיקר טיירון), להשלמה ואהבה עצמית מבחינה פיזית (בעיקר מריון ושרה) וחסכים הנובעים מצפיות, בדידות, ריקנות, ניכור וחוסר באהבה (בעיקר הארי ושרה). הסמים באים כדי למלא את החסכים בתחליף מהיר, אבל הם לא מהות הסרט.
נור
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 7:44 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורן יעל ועל רקוויאם -
כנראה שכולנו מסכימים בנוגע להבדל בין רקוויאם לסרטי סמים אחרים שהראו רק את הצד הרע שלהם והיו לכן מאוד חינוכיים (כמו הסרט עם דה קפריו, לא זוכרת את שמו). רקוויאם יותר מציאותי, בכך שהוא מראה גם את ה fun ובסמים יש fun . חלק ממה שהופך את רקוויאם לשונה כל כך הוא שהוא מתעסק גם בקשר בין סמים (ולא רק סמי רחוב גם תרופה במרשם רופא) לתרבות הצריכה ולקפיטליזם, מה שמתבטא בעיסוק של הסרט בטלווזיה שאורן התייחס אליה בהודעה שלו ( גם זו שנגנבת ומוחזרת, גם זו ששרה בוהה בה, וגם זו ששואפים להופיע בה) וגם בהתמקדות הריאלסטית מאוד בצורך לסחור ולגנוב כדי להשיג סם. נושא מאוד מעניין, שאחד הסרטים בדוק אביב מתעסק בו "אקסטזי - מתקפת המאושרים".
אורן, ההודעה שלך מזכירה לי את המרצה שלי מקורס שנקרא "סוגיות בטיפול בנפגעי סמים". היא תמיד אומרת לנו שאנחנו שוכחים להבחין בין הסימפטום (הסם) לבעיה עצמה (כל השאר). לזה התכוונתי כשכתבתי שסרט טוב מתעסק בהקשר.
לי קשה עם האמירה הנחרצת שלכם שרקוויאם הוא לא סרט על סמים. נשמע כמו הגזמה וחוסר הבנה שסרט על סמים לא יכול שלא לנגוע בתכנים נוספים. כזה היה גם טרינספוטינג. הם נוגעים בדברים נוספים, ועושים את זה אחרת מאיך שהורגלנו, אבל עדיין הם מתחילים ונגמרים בסמים.

כשקראתי את ההודעה גיליתי שזו ההודעה ה 100 שלי, וקיבלתי כוכב נוסף. האח
באזור ההודעות 60 -70 חשבתי שבהודעה המאה יצא אגרוף (של אורן? של יעל?) מתוך המסך ויתן לי אחת טובה לפנים קריצה

נערך לאחרונה על-ידי נור בתאריך 15:27 29/03/03, סך-הכל נערך פעם אחת
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 9:41 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מזל טוב על ההודעה ה-100 פרח
אני לא בטוח שהבנתי את המשפט האחרון. אנחנו רוצים לעודד אתכם לכתוב, במיוחד שההודעות הן בעלות תרומה חיובית לפורום, כמו ההודעות שלך. בקיצור, את נמצאת בזכות ברשימת עשרת הכותבים הגדולים.

ובקשר לנושא - נראה לי שסה"כ אנחנו מסכימים. ההודעות שלי אולי נראו נחרצות, אבל יש לזכור שהם באו אל מול הודעות שהשתמע מהן: "רקוויאם לחלום" = "סרט נגד שימוש בסמים".
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 13:35 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

היי מה איתי ??

אני לא בין עשרת הגדולים ??

נעלבתי... בוכה
נור
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 13:55 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורן, נדמה לי שהסתבכת עם חברי הפורום צוחק בקול רם צוחק בקול רם צוחק בקול רם
מושג "עשרת הגדולים", במיוחד כשאתה בראש הרשימה...
תודה על הפרח, ועל צירופי לעשרת הגדולים
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 17:15 29/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פנגו חתול קטן כתב/ה:
היי מה איתי? אני לא בין עשרת הגדולים? נעלבתי... בוכה

אין שום סיבה להעלב, רשימת עשרת הכותבים הגדולים מופקת באופן אוטמטי ע"י מערכת הפורומים שלנו לפי מספר ההודעות של כל משתמש. כך שאני לא צרפתי את נור (או כל משתמש אחר) לרשימה, היא פשוט נמצאת בין עשרת המשתמשים עם הכי הרבה הודעות בפורומים.
דרך אגב פנגו, אתה כיכבת ברשימה הזו במשך תקופה ארוכה מאוד (מה גם, שלך היו לא מעט הודעות שפורסמו מבלי שהתחברת לפורום ולכן הן לא נזקפות לזכותך). בכל מקרה, לא צריך להתרגש יותר מידי מהרשימה הזו, לפי התגובות שלכם נראה שרק אני מכיר אותה... אז לידע כללי, הרשימה הזו היא אחת מתוך מספר שיטות למיון רשימת החברים.
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 15:24 30/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתם חייבים לעוזר לי !
תמצאו לי את התסריט של "רקוויאם לחלום". בעברית.

אני חייב זה מה זה דחוף !!

תודה רבה מראש.

נ.ב
אורן,לא צריך לקחת את זה יותר מדיי ברצינות......חחח..
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 22:59 30/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תסריט בעברית של רקוויאם לחלום?? אם כבר אז אולי תרגום בעברית.אבל לא תסריט... אני יכול להשיג לך את התסריט באנגלית...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 13:52 31/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה היה לי ממש קשה באנגלית אבל תן לי בכול זאת......

תודה.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
לך לעמוד 1, 2  הבא
עמוד 1 מתוך 2

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי