יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ג'וני אינגליש העלוב: סופו של רואן אטקינסון

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Daredevil
אורח

הודעהפורסם: 15:34 11/04/03    נושא ההודעה: ג'וני אינגליש העלוב: סופו של רואן אטקינסון הגב עם ציטוט

לג'וני אינגליש היה פוטנציאל של סרט מלא צחוקים ודברים מותחים, אבל אין בסרט הזה שום דבר. ממש שום דבר.

אני כשהלכתי לג'וני אינגליש ציפיתי לכל כך הרבה, וקיבלתי כל כך קצת, עדיף היה ללכת ל"השתול", אבל הלכתי לג'וני אינגליש, דרך אגב האם מישהו פה יכול לספר לי על "השתול", ולהגיד לי האם זה סרט טוב או לא? בבקשה תכתבו כאן.

העלילה היא כזאת:
פושע צרפתי (ג'ון מלקוביץ') גונב את תכשיטי המלכה והסוכן ג'וני אינגליש (רואן אטקינסון, ששיחק במיסטר בין) ,אמור להחזיר את התכשיטים. ברור שאינגליש לא יודע כלום מהחיים שלו ונכשל בכל הזדמנות.

כמו שכבר אמרתי זה יכול היה להיות סרט מעולה ,כמו הסרט "בין", אבל הסרט ג'וני אינגליש, פשוט לא מצחיק, לא מותח, משעמם ומתסכל. פשוט לא שווה כל רגע. ואני כבר חשבתי שאם יש את רואן אטקינסון, אז יש קומדיה מוצלחת. כנראה שטעיתי, ובגדול.

כנראה זה יהיה סופו של הקומיקאי רואן אטקינסון, מפני שאפילו סרטו הלפני אחרון, שהוא "מיליונר מי שגומר ראשון", הוא לא סרט טוב ולא מצחיק.

לסיכום, הנה הציון: 2 מתוך 5. לא ללכת. אגודל למטה בוכה כועס

ובבקשה תכתבו לי כאן אם שווה ללכת ל"השתול", ואם כן אז למה.
מארק
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02

הודעהפורסם: 15:40 11/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

למה שלא תקרא ביקורת ותחליט בעצמך?
http://www.fisheye.co.il/story_1479
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
TheLight
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 12/04/03

הודעהפורסם: 2:13 12/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חזרתי מהסרט כרגע והוא היה חביב ביותר, לא איזה קלאסיקה אבל מספק תמורה למחיר בסך הכל. מה גם שנטלי אימברוליה פשוט מדהימה (חבל שהתפקיד שלה לא הרשה לה לחייך קצת יותר)...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי