יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

אודות הוביטים, או, חשבתם שראיתם את שר הטבעות ?

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 23:41 3/06/03    נושא ההודעה: אודות הוביטים, או, חשבתם שראיתם את שר הטבעות ? הגב עם ציטוט

בתור פורום שהכתיר את "שר-הטבעות :חבורת הטבעת" כסרט הטוב של השנה(שעברה), בואו נעצור רגע ונחשוב, האם באמת ראינו את הסרט ?

שאלה מוזרה, לא? ברור שראינו. פעם אחת???

אני, אחרי יותר מ-7 צפיות בסרט, כבר הייתי בטוח שההרפתקה מאחורי. אז זהו, שלא. השבוע הפך את עולמי כשגיליתי שבעצם אף פעם לא ממש ראיתי את שר הטבעות.

זה קרה מיד אחרי שקיבלתי את העותק של LOTR - extended edition. זו גירסת 4 DVD's, כאשר שני ה-DVD הראשונים כוללים גירסה מורחבת של הסרט, ושני האחרונים המון תוספות.
הגירסה המורחבת לסרט היא בעצם סרט שלם שמכיל את הסרט המקורי, ועוד המון קטעים שלא נראו שם. כך, למשל, בלי לספיילר, תמיד תהיתי לגבי השאלה הבאה: בסצנת הפתיחה, קולה של קייט בלנשט מספר לנו על מעלליה של הטבעת לאחר הגיעה לאיסילדור.
היא מספרת שהיא בגדה בו והובילה אותו אל מותו. אלא שלא ממש ברור מה קורה שם. מה הוא עושה מת בנחל? איך הוא הגיע לשם?

כל זאת ועוד, רבותי, בגירסה האמיתית של הסרט. מה שחשבנו שראינו, היה רק פרומו...מומלץ בחום.

ולחובבי הספר - תהיתם לאן נעלמו פרקים כמו "אודות הוביטים"? גם זה כאן...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:42 4/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ידוע שה-Extended Edition נחשב לאחד מכותרי ה-DVD הטובים ביותר שיצאו...אני הסתפקתי בגירסה ה"קטנה" עם 2 הדיסקים...
וכבר הזכרתי כאן ששני הצריחים גם כן יצא במהדורה מורחבת עם 4 דיסקים...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 11:32 4/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

William Wallace כתב/ה:
וכבר הזכרתי כאן ששני הצריחים גם כן יצא במהדורה מורחבת עם 4 דיסקים...

חשוב להדגיש: "ייצא", לא יצא. בעתיד.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:29 4/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לגבי התוספת של 4 דיסקים- מי צריך סרט כזה גדול? לי יש את מהדורת ה2 דיסקים ואני מסתפק בזה! חוץ מזה לכל מי שיש את הספר יכול להבין בקלות את כל מה שקרה בשר הטבעות. אני הייתי מבין את העניין אם לסרטים קצרים כמו אקס מן היו תוספות גדולות (בקשתי התגשמה, אך ללא תרגום), כי סרטים אלה מהנים מאד אך קצרים.
לגבי החלפת DVD\VHS -כבר פתחתי לזה פתיל ב"מה שמסביב", אז תעיפו בזה מבט, ותפרסמו שם מודעות.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:38 4/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

התכוונתי שייצא, כמובן שעוד לא יצא... ה-DVD ה"קטן" עם 2 הדיסקים ייצא בסוף אוגוסט ועם ה-4 דיסקים אם אני לא טועה ייצא בנובמבר... אבל שוב-אני אסתפק ב-2 דיסקים. אהבתי את שר הטבעות אבל אני לא מאוד שרוף...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי