| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:53 17/08/03 נושא ההודעה: 3 סרטים ביום:תקראו לי מטורף אבל תקראו גם את זה... |
|
|
אז ככה:ביום חמישי האחרון ה-14 באוגוסט שברתי את השיא האישי שלי והלכתי לשלושה סרטים בקולנוע ביום אחד. לסרטים הלכתי עם בני-דודים שלי מכוכב יאיר (לא כולם בכל הסרטים) וזהו סיכום היום שהיה לנו והחוויות שעברנו, אז נתחיל:
בערך בשעה 14:00 הגעתי לביתם של בני הדודים שלי שהם:אלון,אורן וגלעד. גלעד חזר רק בערב ואורן היה צריך ללכת לפעולה בבני עקיבא (חובתו כמדריך...) אז לסרט הראשון הלכנו רק אני ואלון. יצאנו בערך ב-15:00 לקניון ערים בכפר סבא ושהגענו הסתובבנו קצת בקניון וראיתי בסטימצקי ספר שאני רוצה לקנות- Movies of the 90s, שהוא ממש גדול ויש שם פירוט על המון סרטים של שנות התשעים וכולו בצבע עם תמונות ונראה מאוד מעניין.הבעיה שהוא עולה 200 ₪ אבל מתי שהוא אני אקנה אותו. ואז בשעה 16:30 נכנסנו לסרט הראשון מתוך 3 שהוא-"שודדי הקריבים:קללת הפנינה השחורה". מעצבן אותי קצת בקולנוע שהסרטים בדרך כלל מתחילים איזה 20 דקות אחרי השעה המיועדת בגלל כל הפרסומות...את הטריילרים אני כמובן אוהב וכמובן גם זיהיתי מיד את כל אלה שהיו שם (הסמוראי האחרון,מטריקס 3,טומב ריידר 2 ועוד...). לסרט הזה לא היו לי הרבה ציפיות למרות אהבתי לג'וני דפ, אבל הסרט היה נחמד למדי ומתאים מאוד לסרטי הקיץ. למרות שאני חושב שהיו יכולים אולי להוריד איזה 20 דקות מהסרט מה-140 דקות שלו אני ואלון הסכמנו בסופו שהוא היה נחמד.
יצאנו מהסרט בערך ב-19:15, באותו זמן אורן (אחיו התאום של אלון) חיכה לנו בחוץ ושלושתנו קנינו כרטיסים לסרט השני של היום שהתחיל ב-19:30 – "שליחות קטלנית 3". אמרתי פה כבר שאני הייתי נגד חלק 3 בסדרה אבל אני חייב לציין שדווקה אהבתי את הסרט הזה. גם כי קיבלתי הסבר טוב למה שלמרות שבחלק 2 שרה וג'ון קונור עצרו את יום הדין הוא עדיין אמור לקרות ב-3 וגם היה הסבר מדוע שרה קונור לא מופיעה בסרט הזה. האקשן היה נחמד וגם היו פה קטעים מצחיקים קטנים כאלה כיאה לסרט שלישי בטרילוגיה.(אהבתי במיוחד את הקטע שבו מופיע דוקטור סילברמן,שהיה המנהל המניאק בבית חולים\חולי נפש בחלק 2 ששם הייתה שרה קונור...והוא היה גם בחלק 1), וגם אהבתי את סופו של הסרט. בקיצור שיצאנו שלושתנו סיכמנו שהסרט היה בסדר גמור.
אחרי שיצאנו מ-"שליחות" ראיתי בבלוק-באסטר למכירה ב-DVD את הסרט ג'רי מגוויר מהדורה מיוחדת ב-70 ₪ בלבד,לא היה עלי מזומן באותו הזמן אז ביקשתי מאורן ואלון שפעם הבאה שיהיו שם שיקנו לי את זה. ואז בערך בשעה 22:00 חזרנו לביתם בכוכב יאיר למנוחה קצרה,בינתיים גלעד כבר היה בבית ובערך בשעה 23:30 יצאנו שלושתנו לסינמה סיטי כדי לראות את הסרט השלישי של היום.
הגענו לשם טיפה אחרי חצות וקנינו כרטיסים לסרט האחרון של היום-"מוצאים את נימו" שהתחיל בשעה 24:20. לפני הסרט קנינו עוד פופקורן שכבר אני ואלון חיסלנו בכמויות בשתי הסרטים הראשונים,ואני במקום ליטרים של קולה בשתי הסרטים הקודמים החלטתי לעשות שינוי וקניתי ברד תות-בננה שהיה מוצלח למדי. (עולה 12 שקל אבל מומלץ). הסרט היה חמוד מאוד ולפי דעתי הוא הסרט הטוב ביותר של פיקסאר עד היום.היו הרבה קטעים מצחיקים והסרט מאוד מהנה. אהבתי מאוד את הכרישים הנגמלים ("Fish are friends,Not food") ,הצבים הגולשים ("That was totaly awsome dude")
וכמובן את השחפים עם ה- Mine mine, mine….שלמרות אוצר מילים מוגבל קרעו מצחוק את האולם. גלעד חשב שהסרט חמוד,אני אלון ואורן אהבנו יותר. ואז קצת אחרי 2 בלילה נכנסנו למכונית ועשינו את הדרך חזרה לביתם ולסופו של מרתון הסרטים (אני ואלון היינו היחידים בכל השלושה ושנינו אמרנו שבלי בעיות היינו הולכים עכשיו לעוד איזה 2 סרטים אם היה מה לראות...). הגענו לביתם בכוכב יאיר קצת אחרי 2:30, אורן וגלעד הלכו לישון ואני ואלון שנשארנו עוד ערים חיפשנו איזה משהו לאכול וראינו שיש פופקורן למיקרוגל אבל אמרנו שאין סיכוי, הכנסנו לגוף שלנו באותו יום כל כך הרבה פופקורן וליטרים של קולה...
בקיצור בעודנו צופים ב-CNN בחושך שנפל על ניו-יורק ראינו את מושל קליפורניה מדבר על הפסקת החשמל הגדולה ואמרנו שאם שוורצינגר היה נבחר למושל הוא כבר היה אומר שהוא רגיל למצבים כאלה והפסקת החשמל הענקית היא רק סימן לעלייתן של המכונות והוא כמובן מוכן לזה והוא ישלוט במצב... ואז קצת אחרי 4 בלילה הלכנו לישון וסיימנו את יום הסרטים. ומי יודע? אולי בשנה הבאה אני יכתוב פה על 4 סרטים שראיתי... |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 8:33 18/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
האמת שחושבים על ללכת ל3 סרטים ביום זה נשמע מטורף...
אבל כשמבצעים את זה אז זה לא ממש נראה כך...
אני הלכתי ל2 סרטים ביום 3 פעמים בחיי ותאמין לי הייתי יכול ללכת לעוד אחד..
לגבי הסרטים שראית:
שודדי הקארייבים לדעתי נחמד לא יותר...
מוצאים את נימו מדורג בין ה3 סרטים מצוירים הכי יפים שראיתי...
ודווקא את שליחות קטלנית 3 לא ממש אהבתי.. _________________ IMG]http://www.pictor.co.il/sty/99797/1849124.jpg[/IMG] |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:55 18/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני הלכתי 3 פעמים ל-2 ביום. אבל זו פעם ראשונה שהייתי ב-3.
ואני יביא ציון לסרטים עכשיו,תודה שהזכרת לי קרן. ויש לי גם שאלה-יש אפשרות אולי להעביר את מה שכתבתי למדור המאמרים? כדי שעוד אנשים יוכלו לקרוא על המרתון ולקרוא לי מטורף?
ואני ממליץ גם לכל מי שבפורום פה (אפילו אורן קרן ויעל) שתנסו למצוא עוד מטורפים שיסכימו ללכת איתכם ל-3 סרטים ביום. אם יש סרטים שבא לכם ללכת זה יכול להיות ממש כיף וחוויה. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 23:19 18/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
רק פעם אחת הלכתי ל2 סרטים באותו יום, שזה משהו ברמה בשביל אחד בשבילי [בן 12 ומטורף יותר מדי על סרטים]. מקווה להגיע ל3 סרטים באחד מן הימים.
אני מת ללכת לפיראטים מהקריביים, נשמע מעניין מאוד!! את כל השאר ראיתי. שליחות קטלנית 3 אהבתי במיוחד את הסוף, ומוצאים את נמו לא הפסיק להצחיק אותי.
בלי קשר לנושא, אלך בקרוב לסרט "טיפשים בהפסקה שניה". בטח אתם חושבים: מה הוא הולך לזה? בלי השחקנים מהסרט הראשון? שכל הביקורות קוטלות אותו? אז זהו, אני הולך אליו בחינם! [ואם יהיה מזל, אולי גם לטומב ריידר]. |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 23:51 18/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם בחינם אני לא הייתי הולך לסרט הזה!!!
שני ילדים קטנים( שדומים רצח לשחקנים המקוריים)
איכס... _________________ IMG]http://www.pictor.co.il/sty/99797/1849124.jpg[/IMG] |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 12:44 19/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
שמע ויליאם, זה לא נראה לי עד כדי כך מטורף ללכת לשלושה סרטים בקולנוע באותו יום. לא זכור לי שיצא לי, אבל זה באמת כזה עניין?
האם סינמטק גם נחשב בעניין הזה? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:38 19/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
בשבילי זה לא כל כך מטורף אבל הרבה אמרו לי את זה שאמרתי להם שאני הולך לשלושה ביום. אפילו שהלכתי ל-2 אמרו עלי שאני מטורף...
זה תלוי מי הולך,לאחד זה נראה מטורף ולאחר לא כל כך... אבל ללכת לשלושה ביום זו באמת חוויה נחמדה מאוד . |
|
|
|
 |
|