| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 18:36 2/04/03 נושא ההודעה: סיכום 2002 |
|
|
אורן, מאד אהבתי את הסיכום ל- 2002 שכתבת וגם את הסיכום שלך בתוך הסיכום...
עשית לי חשק לראות את מפלצות בע"מ שגם יעל משבחת אותו בסיכום שלה. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/02/03 הודעות: 163 מיקום: תל אביב
|
פורסם: 20:36 2/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אורן, תודה על הסיכום, נהנתי ממנו מאוד.
עניין אחד הפריע לי (לא רק בסיכום שלך, זה חזר על עצמו בכל פעם שדיברו על האוסקר) - ההריון של קטרין זטה ג'ונס. הדיון הבלתי נגמר על השאלה האם היא תלד על הבמה או שירדו לה המיים.
למה אי אפשר לכתוב על האוסקר בלי להתייחס לממדי הגוף שלה? האם הנחת שבגלל ההריון היא תשאר בבית?
לגבי דו"ח מיוחד - הסרט לא זכה להתיחסות, ובצדק בעיני (סליחה מוויליאם). יש בו רעיון אחד מעניין, הגילוי שאנשים לא יפסיקו לרצוח בגלל האפשרות שיגלו את המעשה, אלא רק יפסיקו לתכנן, כדי לא לאפשר למערכת לדעת מראש על הרצח. אבל בסופו של דבר, הסרט עשוי בינוני ומשוחק רע (לטום קרוז פשוט אין את זה).
נערך לאחרונה על-ידי נור בתאריך 5:13 3/04/03, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:08 2/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
לטום קרוז אין את זה?? משוחק רע? חבל,דווקה חיבבתי אותך מאוד נור... חבל לי שאת חושבת ככה על Minority Report.
הסרט לא רק על העניין של הרצח.הסרט סוחף לכל אורכו וגם משוחק נהדר לדעתי.בייחוד-סמנתה מורטון.
הוא אחד הגדולים שלי בכל הזמנים, והתכוונת שטום קרוז לדעתך לא משחק טוב רק פה או בכלל? כי לפי דעתי הוא שחקן גדול לא רק ב-Minority Report.
נולד ב-4 ביולי וג'רי מגוויר (עליו היה מועמד לאוסקר) הם ממש משחק טוב שלו.
Everybody Runs |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 1:15 3/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| בנוגע ל"דבר אליה" - אני לא חושב שהוא לא היה מועמד לסרט הטוב בגלל שהוא ספרדי. גם "החיים יפים" הוא סרט זר, והוא היה מועמד. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 5:11 3/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
וויליאם, אני באמת מצטערת. כמה חבל, בעיקר כי "דווקא חיבבתי את נור".
אני לא אוהבת את טום קורז, יש משהו מעוט הבעה ביכולות שלו. מבקרים כתבו על "עניים עצומות לרווחה", שקיובריק טעה כשבחר את טום קרוז לתפקיד. אני הסכמתי - הוא לא מספיק עמוק כדי להחזיק לבד את הסרט. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:13 3/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה בסדר נור,אני עדיין מחבב אותך.(אבל תיזהרי להגיד משהו על לב אמיץ... )
אמרת שטום קרוז לא טוב לדעתך ב-עיניים עצומות לרווחה-אי אפשר להגיד ששחקן לא טוב רק בגלל סרט אחד. אני בכלל לא אהבתי את הסרט האחרון של קובריק אבל אמרתי כבר-לפי דעתי טום קרוז שחקן מעולה ולא אמרת אם את חושבת ככה גם למשל רק לגבי-ג'רי מגוויר ו-נולד ב-4 ביולי. טום קרוז עצמו אגב נולד באמת ב-3 ביולי...
וגם עוד תפקיד מעולה של קרוז-באוסטין פאוורס 3. זה פשוט קטע ענק!  |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 6:05 4/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מצטערת וויליאם, בעיני הוא שטחי בכל סרט שעשה. הבאתי את קויבריק כדוגמא בגל שבמאי בסדר גודל כזה יוצר ציפייה. הסרט לא רע, אבל החסרון הגדול שלו, והסיבה שהוא רק "לא רע" היא טום קרוז. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:28 4/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נור כתב/ה: | אורן, תודה על הסיכום, נהנתי ממנו מאוד.
עניין אחד הפריע לי (לא רק בסיכום שלך, זה חזר על עצמו בכל פעם שדיברו על האוסקר) - ההריון של קטרין זטה ג'ונס. הדיון הבלתי נגמר על השאלה האם היא תלד על הבמה או שירדו לה המיים. למה אי אפשר לכתוב על האוסקר בלי להתייחס לממדי הגוף שלה? האם הנחת שבגלל ההריון היא תשאר בבית? |
קודם כל, תודה על המחמאה (וגם תודה לקרן)
ניסיתי להעביר קטעים מעניינים מהטקס וכל דבר שהוא שונה/מפתיע נופל להגדרה הזו. אז השאלה היא, למה שזוכת אוסקר הנמצאת בהריון תהיה דבר שונה/מפתיע?
את צודקת בזעם שנמצא מאחורי השאלות שלך, רק חבל שהוא מופנה אלי (כנציג הנורמה התקשורתית?). אז תרשי לי להתעלם מהעובדה שהוא מופנה כלפי ולהצטרף אליך לזעם כלפי החברה שלנו, שהאידיאל הנשי שלה הוא: נערות צעירות ורזות בצורה חולנית, ללא ילדים וללא משפחה נראת לעיין. ובכל מקרה, תרשי לי להצטדק ולהגיד, שהמראה של אישה בהריון הוא מראה מפעים (בלי קשר לסיבה ולקונוטציה) ולכן התיחסתי אליו.
| צבי כתב/ה: | | בנוגע ל"דבר אליה" - אני לא חושב שהוא לא היה מועמד לסרט הטוב בגלל שהוא ספרדי. גם "החיים יפים" הוא סרט זר, והוא היה מועמד. |
נכון שיש תקדים והיה לו סיכוי להיות מועמד, אבל אפשר לראות בברור (משאר המועמדויות), שהסיבה שהוא לא נכנס לקטגוריה הראשית וסרטים אחרים (דוברי אנגלית) כן נכנסו, היא רק היותו סרט זר. המקרה של "החיים יפים", הוא מקרה מיוחד - מה שנקרא: יוצא מין הכלל שמעיד על הכלל (מה גם שהוא היה סרט שואה, דבר המוסיף ל"ערך האוסקרי" שלו).
| נור כתב/ה: | | לגבי דו"ח מיוחד - הסרט לא זכה להתיחסות, ובצדק בעיני (סליחה מוויליאם). יש בו רעיון אחד מעניין, הגילוי שאנשים לא יפסיקו לרצוח בגלל האפשרות שיגלו את המעשה, אלא רק יפסיקו לתכנן, כדי לא לאפשר למערכת לדעת מראש על הרצח. אבל בסופו של דבר, הסרט עשוי בינוני ומשוחק רע (לטום קרוז פשוט אין את זה). |
הגבתי לנ"ל בפתיל של דו"ח מיוחד
בקשר לטום כרוז ושאלת המשחק, אולי כדאי לכם להציץ בדיון הזה (וגם לתרום אליו, אים יש לכם מה כמובן). ובאותו הקשר, דיון על "השחקנים השווים ביותר" (כולל שחקניות) יש כאן.
וכדי שלא יבצר הרושם שאני לא רוצה שתכתבו כאן, אז אני מזמין את כולכם (גם מי שלא כתב כאן), לכתוב לנו את הסיכום שלכם לשנה הקולנעית של 2002 (מהם הסרטים הטובים ביותר והגרועים ביותר שראיתם בשנה שעברה). |
|
|
|
 |
|