| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
jim carrey אורח
|
פורסם: 13:38 30/01/03 נושא ההודעה: הפרופסור המטורף של ג'רי לואיס 1963 |
|
|
ג'רי לואיס הוא האיש שהביא לנו את ה"פרופסור המטורף"(1963)שזכה לעיבוד מחודש ע"י אדי מרפי
עוד בימים שאדי מרפי משך בצמות של הילדות בכיתה
לואיס במקרים רבים היה גם הכותב וגם הבמאי של קומדיות למשל "פרופסור המטורף" ג'רי כתב וביצע את הסרט המדהים הזה
הסרט של ג'רי לואיס הרבה יותר מצחיק מהסרט של אדי מרפי בסרט אפשר לראות שמדובר בגאון קומדיה מומלץ לראות את הסרט (הסרט בצבעים)
אני יודע שג'ים קארי בילדותו העריץ את ג'רי אבל עכשיו אני מבין מאיפה הוא למד את אומנות הסלפסטיק המטורפת
בקיצר מומלץ לראות את הסרט הזה סרט מרתק מצחיק בטירוף
[/img] |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 23:29 22/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
קשה לי להבין את התלהבותך מהסרט.
הסרט משעמם ולרוב לא מצחיק בכלל. |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 10:21 23/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
וגם ההודעה מתאימה לפורום "חדשות קולנוע"...... _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 13:49 23/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
פנגו, איך הגעת למסקנה שזו הודעה חדשותית? הנושא הנ"ל בהחלט מתאים לפורם הזה (כל מה שקשור לקולנוע והוא לא סוג של חדשות, מתאים לפורום הזה).
הרבה פעמים שווה לנו לבדוק קולנוע שנעשה לפני זמננו וכך נגלה, שדברים הנראים לנו חדשניים כבר היו כאן קודם. בנושא של כל מיני ג?גים מצחיקים ואפילו התיחסויות מודעות לצעמן (ויש שהיו אומרים, פוסטמודרניות), זכור לי קטע מאחד מסרטיו של ג'רי לואיס בהם יש דוגמא לזה: הוא נמצא בארץ אסיתית כלשהי וכשהו מנסה לדבר אם אחד המקומיים, מופיעות כתוביות תרגום, אבל הכתוביות מופיעות בסינית/יפנית כשהמקומי מדבר ובאנגלית כשהוא מדבר. לואיס מתייחס לכתוביות שנמצאות בסרט אבל לכאורה הוא לא אמור להיות מודע אליהן. סרט ישן אחר ומצחיק במיוחד (בלי ג'רי לואיס) הוא "הלזפופין" (כנראה משנת 1941), כשראיתי אותו בקולנוע "פריז" בתחילת שנות ה-90 הייתי בהלם כי היו בו הרבה מהאלמנטים של צוקר, צוקר ואברמס (סרט מטוגן, סודי ביותר, טיסה נעימה וסרטי מת מצחוק למיניהם) מל ברוקס ודומיהם. |
|
|
|
 |
|