| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
אא אורח
|
פורסם: 0:21 22/10/03 נושא ההודעה: הענק מול הבן |
|
|
| האתר מושקע ומראה על אהבת קולנוע אבל לדרג סרט ממש גרוע ומלא פדיחות - הענק כיותר טוב מהסרט הבן? הסרט הבן שווה צפייה, אני מודה שהשתעממתי בהתחלה אבל יש משהו חד פעמי וחזק בסרט ולעומתו הענק נראה כמו קיא של סאדם חוסיין (בצבע ירוק) |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:02 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מסכים לגבי זה שהענק ממש לא משהו... הוא יותר מדי משעמם וזה מה שקובר אותו.
ואת הבן עדיין לא ראיתי, ככה שאני לא יכול לומר עוד כלום בנושא. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 19:13 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
ומה לגבי הבן של הענק? נדמה לי שזה ביי פרודקט של עירבוב המרכיבים כשמכינים פנטה שוקטה...
עודד  |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 12:19 23/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מנסה להבין מה אתה אומר לגבי הענק - שהגודל לא קובע ?  |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 1:10 2/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חייבת להודות שלשיטת הדרוג בעזרת הכוכבים יש חסרונות...
אבל ראשית סיפור: ראיתי את הענק אחרי תקופת בצורת קולנועית ארוכה, ביום השני או השלישי אחרי שחזרתי לארץ. התלהבתי גם מלהיות בקולנוע ולראות סרט, וגם הסרט עצמו היה עבורי מהנה. אז נתתי ציון בהתאם להרגשתי.
את הסרט "הבן" ראיתי אחרי תקופת מה בארץ, עם ציפיות יחסית גבוהות (בשל הביקורות המאד חיוביות) ולא במיוחד אהבתי, וזאת למרות שאכן יש בו משהו שונה, ובמרחק של זמן, אני יכולה להבחין שהוא באמת לא עזב את הזכרון שלי (כמו שיכול לקרות עם סרטים רבים).
אבל בכל מקרה, אא, את הביקורת על הבן כתבה אחות שלי, קרן, ככה שהדרוגים של הסרטים באמת אינם ברי השוואה. אני והיא לעיתים קרובות מצויות בחוסר הסכמה לגבי סרטים.
בכלל, קשה מאד להשוות בין דרוגים אפילו אם הם של אותו אדם. לפעמים גם אני תוהה מה פתאום יצא שסרט שדווקא די אהבתי, קיבל ממני פחות מסרט שבדיעבד לא מלהיב אותי... האתר הוא צילום של הרבה רגעים, ולפעמים אחר כך אני עצמי לא מסכימה עם עצמי. אבל זה כבר סיפור אחר... והענק, בדיעבד, באמת סרט טיפשי למדי, עם סוף בעייתי והרבה קטעים מופרכים. |
|
|
|
 |
|